TiesiogTaip.. parašė:
Merginos ar kuriai kyla nakti rugstys? Kaip kovojate su tuo? 😊
Stengiuos dvi tris valandas iki miego nevalgyt, bet šiaip iš kitų priemonių tai Gerdoff.
TiesiogTaip.. parašė:
Stengiuos dvi tris valandas iki miego nevalgyt, bet šiaip iš kitų priemonių tai Gerdoff.
TiesiogTaip.. parašė:
Rugstys kyla nuo 16 savaiciu. Gerdavau rennie, bet jo poveikis trumpalaikis. Sitos padedavo ilgiau. O jei neturite kazko panasaus po ranka, labai padeda pienas 😁
Elaja23 parašė:
Rugstys kyla nuo 16 savaiciu. Gerdavau rennie, bet jo poveikis trumpalaikis. Sitos padedavo ilgiau. O jei neturite kazko panasaus po ranka, labai padeda pienas 😁
Aciu
Quaesitoria parašė:
Aciu
Mano stebukliukas parašė:
Šios geros! ✌🏻
Aciu
Quaesitoria parašė:
Man patarė maltų linų sėmenų šaukštelį užpilti karštu vandeniu ir kai išbrinks - išgerti prieš miegą. Nors tokio kaip rūgščių kilimo nejaučiu, bet sakė yra refliuksas.
Man galva baigia išsitaškyt, tai kaip čia yra, labiau apsimoka sodroj imt 18mėn ar 24mėn VPA? Kaip jūs darysit?
Plius dar vyras dirba tokiam darbe, kad neaišku ar ten išvis jį išleis tuos 2 NM (taip taip, žinom jog negali neišleisti, bet situacija tokia kokią turim)
O šiaip esam galutinai nusprendę jog darbe imsiu tikrai iki kol sueis 2metai vaikui.
Gustee parašė:
Man galva baigia išsitaškyt, tai kaip čia yra, labiau apsimoka sodroj imt 18mėn ar 24mėn VPA? Kaip jūs darysit?
Finansiskai labiau apsimoka imti 18 men.
Jeigu esat pilnai apsisprende, tai kaip ir nebesukit galvos tuomet :))
Papartele parašė:
Man patarė maltų linų sėmenų šaukštelį užpilti karštu vandeniu ir kai išbrinks - išgerti prieš miegą. Nors tokio kaip rūgščių kilimo nejaučiu, bet sakė yra refliuks…
Man sakė taip pat tik pasidaryti nuoviro, pavirti ir gerti nuovirą prieš miegą.
Gustee parašė:
Man apie pusantro tūkstančio daugiau išsimoka daugiau jei imu 18 mėn. Tai sodrojw rqšysiu 18 mėn,darbe mažiausiai 24 mėn.
Vyro atostogas galima skaidyti, tai vyras ims per mėnesį po savaitę ir pan,o aš tuo metu imsiu nemokamas atostogas darbe.