2024.09.14 11:17 (prieš 3 sav.)
Joni parašė:
Sveikos. 😊
Tos kurios gyvenate Kaune arba aplink, kur planuojate gimdyti ir kodėl pasirinkote…
Aš pirmys 2 kartus gimdžiau Krikščioniškuose gimdymo namuose. Norėčiau ir trečią kartą čia gimdyti, bet dėl hematomis rekomenduoja gimdyti klinikose, nes nusimato gausus kraujavimas :/
O Krikščioniškuose man viskas labai patiko. Patalpos naujai renovuotos. Su personalu jokių problemų nebuvo. Visos palatos vienvietės. Gali pasilikti vyras. Palatose lovis dvigulės. Nemokamose 140cm, mokamose berods, 180 cm.
Visos palatos turi privačius dušus. Mokamos palatos turi prieangius lauko drabužiams ir truputi tokią kaip svetainės zoną su staliuku ir sofa lankytojams priimti. Gaunate šlepetes, chalatą, rankšluoščius ir vonios reikmenis.
Nemokamos palatos mažesnės. Aš pirmą kartą ėmiau mokamą palatą, antrą - nemokamą, nes buvau viena. Vyras negalėjo likti.
Maistas labai geras ir kokybiškas. Vien dėl to nesinorėjo namo Galima užsakyti ir vyrui - kainuoja papildomai.
O dabar teks gimdyti klinikose ir tikrai bijau... bijau konvejerio, to kad palatose po 2 gimdyves... ir nežinau ko dar, bet labai didelis nenoras ten gimdyti...