egluteboom parašė:
Kiek planuojate pirkti pampersų sau po gimdymo? 😉
Pirkau BABYDO rinkinį po gimdymo ir + dvi sauskelnes. Su pirmuoju visko pakako ir buvo labai patogu.
egluteboom parašė:
Kiek planuojate pirkti pampersų sau po gimdymo? 😉
Pirkau BABYDO rinkinį po gimdymo ir + dvi sauskelnes. Su pirmuoju visko pakako ir buvo labai patogu.
Gretux5115 parašė:
Ar jau pradejot pakuotis tases I ligonine? As galvoju gal jau reiketu. Maza ka anksciau sugalvos jaunuolis pasibelst tai nebus laiko begiot ir rankiot rubu 🤔
Aš irgi ne,net jau reikia tikrai pakuotis,atsarga gėdos nedaro🤭
Tases krautis neskubu, gal po kokio menesio :). Bet beveik viska jau turiu. Lelius apipirktas kokiem 4 men manau, daugiau paciai keliu dalyku truksta po gimdymo.
Pvz del sidabriniu diskeliu speneliams neapsisprendziu- dabar jau pirkt, ar ziuret pagsl situacija 🤔. Daug kas giria juos, tik nepigus, gaila butu nepanaudot.
Arba del pientraukio... jauciu is anksto nepirksiu, gal net nereiks. Jei ka vyra nusiusiu :).
Nu ir del kaldrytes vaikui vis dar neapsiprendziu, rebusas man tarp visu miegmaisiu, kaldryciu ir tt.
Tai pagrinde neturiu tu dalyku, del kuriu man neaisku :).
Ocean Ni parašė:
Tases krautis neskubu, gal po kokio menesio :). Bet beveik viska jau turiu. Lelius apipirktas kokiem 4 men manau, daugiau paciai keliu dalyku truksta po gimdymo.
As nusipirkau pientrauki. Tuos kur I limonene isideda o tu sau darai ka reikia ir nerek sedet ir laukt. Nes maniskis sake nores leliuka ir gi maitint. Va tik buteliuku dar neturiu. Bet pirksiu avento kur forma kaip kruties
Ocean Ni parašė:
manau spesit viska uzsipirkti jeigu reikes, juk dabar nebus jauciu covid ribojimu kai sunku kazka nusipirkt nuvaziavus
I.pr parašė:
Kokį dydį kombinzono žieminio perkat savo mažyliui?
Pas mane gal nelabai zieminiai nes UK ziemu nebuna. Bet turiu viena up to 1 month o kita 0-3 months
Pukasi parašė:
Sveikos, gal jau kuri pildėte prašyma išmokai gauti, geriau taikyti NPD ar ne🤔
Aš netaikiau NPD, kad metų pabaigoje nereiktų susimokėti. Geriau per metinę deklaraciją susigrąžinti, kas bus permokėta 🙂
Pukasi parašė:
Sveikos, gal jau kuri pildėte prašyma išmokai gauti, geriau taikyti NPD ar ne🤔
Priklauso nuo gaunamų pajamų, aš pasirinkau taikyti, nes jei pajamos buvo mazesnes nei 2000 ant popieriaus tai rekomenduoja taikyti