EvelinaO parašė:
Dėl tokofobijos 🫣
Rimtai dėl to galima skirti nemokamai CP?
EvelinaO parašė:
Dėl tokofobijos 🫣
Saulė Jūra parašė:
Taip, tik reikia tokią pažymą gauti iš psichiatro. Gydytojas sakė, kad dar negirdėjo kad būtų kažkam nedavė jos
Aneta5 parašė:
Labukas
Kas pilde VGA ar atitinka paskaiciavimai su tais kur sodros skaiciuoklese raso?Ar …
Mazdaug atiti ka. Sakau mazdaugnes manoa lga bonusine nielad negaunu dvieju vienodu tai taip primeciau. Ir tas skirtumas gali buti keli simtai euru. Gavau daugiau nei tikejaus
Aneta5 parašė:
Labukas
Kas pilde VGA ar atitinka paskaiciavimai su tais kur sodros skaiciuoklese raso?Ar …
Išmokėjo dar daugiau nei aš pagal skaičuokle atėmiau mokesčius, npd netaikiau
Viktorija.Nor parašė:
Išmokėjo dar daugiau nei aš pagal skaičuokle atėmiau mokesčius, npd netaikiau
Man db raso 6500€ pries mokescius,apie 5 su kazkiek po mokesciu🤷♀️
Irmantaa19955 parašė:
Sveikos. Gal kuri zinot kas gali buti karstos skausmingos ir tinsta kojos. Man tuoj 30sav. Kazin galiu likti namie ar vykt pas daktarus
Sveika, man tinimas prasidėjo 32sav kažkur..kartais būna jausmas lyg pėdos dega..nebuvau susidūrus anksčiau su tuo. Bet man padeda vėsus dušas ir tada gulėt ištiestom, pakeltom ant pagalvės, kojom..
Irmantaa19955 parašė:
Sveikos. Gal kuri zinot kas gali buti karstos skausmingos ir tinsta kojos. Man tuoj 30sav. Kazin galiu likti namie ar vykt pas daktarus
As jau su to vargstu🙈o man dar 27sav...ani kartais budavo link 30 sav ir iki pat 37 sav kai gimdziau...
Man gyd sake eilini karta:kojos aukstai,daug skysciu gerti,doc Steponeno arbata nupirkti,viena kart i sav pasidaryti dieta skysciams iseiti ale: 600g varskes per diena ir agurku kiek tik tilps😅😅plius neriboti vandens.Po menesio ziures ar padejo,jeigu nepades sius pas endo,o jeigu pades dieta paliks iki gimdymo.
Man anos kartus tino kojos,paskui spaudimas kildavo ir galiausiai gimdziau anksciau del auksto spaudimo,todel db turiu labai stebeti spaudima nes viskas irgi prasidejo nuo koju tinimo.
Irmantaa19955 parašė:
Masazai koju, voneles su ne per saltu vandeniu. Man 37 savaite ir jau men vargstu. I batus koju net neikisu. Deja pas mane aukstas spaudimas, israse vaistu ir truputi atleido kojas. Bet jei per karsti iseinu I lauka vel istinsta iki belen kokio dydzio. Stengiuosi iseiti pasivaikscioti tik saulei nusileidus