Irmantaa19955 parašė:
Sveiki . Gal zinote kur ir kada tvarkytis vienkartines ismokas. Man yra 30sav
Turejot gaut is gyd pazyma ir per spis uzpildyt prasyma reikia gaut vienkartine ismoka
Irmantaa19955 parašė:
Turejot gaut is gyd pazyma ir per spis uzpildyt prasyma reikia gaut vienkartine ismoka
sauliagele parašė:
Nes turiu atskira o 3in1 sportine dalis tik nereikalingas daiktas. Daug vietos tik uzima. Pati su pirmu pradejus naudot sportini po poros sav nusipirkau atskira ir …
Supratau nes mes turėjome 3in1, tai naudojome ir sportinį. Vėliau tik nusipirkome lengvesnį, kad mašinoje turėti kaip pakaitinį. Dabar vis dar turime tą lengvesnį, tai galvoju gal irgi tik lopšį ant jo pirkti ...? Bet atrodo gal tokiam leliukui norėtųsi minkšto ir didelio sportinio... net nežinau ką daryt 😀
Žvėrūna parašė:
Jeigu turit galvoj vienkartinę išmoką nėščiai moteriai, kuri neturi stažo, kad gautų išmokas už nėštumo ir gimdymo atostogas, tai prašymą reik pildyti per SPIS sist…
Taip taip as kalbu nedirbusiai nestukei priklausančios ismokos. Tai Sodroje per Spis taip
linetux956 parašė:
Taip gavau pažyma,tai cia galima pildyt Sodroje taip
Irmantaa19955 parašė:
Taip gavau pažyma,tai cia galima pildyt Sodroje taip
Ne sodroje, o www.spis.lt turite patrikti prašymą. Ieškokite "vienkartinė išmoka nėščiai moteriai".
Irmantaa19955 parašė:
Jeigu klausiate dėl vienkartinės nėščiosios, tai galite padaryti per spis.lt arba kreiptis į seniūniją.
Saulė Jūra parašė:
Kokius vežimus išsirinkote?
Mes pirkome cavoe axo style
ErnestaStrel parašė:
Jeigu klausiate dėl vienkartinės nėščiosios, tai galite padaryti per spis.lt arba kreiptis į seniūniją.
O tai sakykit sodra netinka
ErnestaStrel parašė:
O tai gavus pažyma negalima internetu sodroj tvarkytis
Irmantaa19955 parašė:
O tai gavus pažyma negalima internetu sodroj tvarkytis
Idomu kiek moka dabar ir per kiek laiko