Forinnta parašė:
Tai paklauskit ar galit ketvirtadienį atvykt su tokiu siuntimu, jei gerai jauciates dar palaukit viena nakti namie, gal netycia prasides 😀
Na žiūrėsiu kokia ši naktis bus😄
Forinnta parašė:
Tai paklauskit ar galit ketvirtadienį atvykt su tokiu siuntimu, jei gerai jauciates dar palaukit viena nakti namie, gal netycia prasides 😀
Na žiūrėsiu kokia ši naktis bus😄
Galbūt kas žinote dėl Kauno antros ligoninės akušerijos skyriaus. Kaip ten veikia savionaras?
T.y. Mano termonas 29d. Vakar buvau pas Gin patikroje ir sakė jei nepagimdysiu šią sav imtinai pirmadieni, tai antradieni važiuoti į ligonine jog ten tikrintų.
Tai va klausimas - ar reikia ten registruotis tai patikrai, ar vis gi tiesiog atvykti, pasakyti kad terminas suėjo ir reikalinga patikra ?
Penktadienį dar bandysiu pasiskambinti jiems, bet gal kas jau žino kas kaip vyksta ten
Mrs.Bi parašė:
Naturaliai vykstantis sąrėmiai nėra tokie skausmingi kaip kad skatinant juos, nes ne tokie dažni , ypač ant 3 cm .atsiverimo . Dėl to ir siūlau iš karto prašyti j…
Iš savo patirties nesutikčiau, pirmas gimdymas buvo skatintas termino dieną dėl mažai vandenų, antras gimdymas prasidėjo natūraliai. Ir sarėmiai nebuvo nei kiek lengvesni, sakyčiau net atvirkščiai antras gimdymas prasidejas natūraliai buvo daug sunkesnis ir skausmingesnis. Tik gimdos kaklelis atsiverinejo greičiau. Matyt čia indvidualus reikalas, gimdymas gimdymui nelygus ir vienos taisyklės nėra, nes giliai širdyje tikejausi, kad antras kartas bus lengvesnis, o gavosi atvirkščiai
Tai nusprendė mane paguldyti.. įdomiai.. pagal echoskopija,vaiko svoris 3kg , terminas tik pirmadienį... įdomu kodėl guldo(sako dėl mažo vaiko svorio),nes viskas kitkas yra tvarkoje..ir įdomu keik čia laikys,ar iki kol pagimdysiu ar porą dienų..nieks nieko nesakė tai ilsiuosi ir kaupiu jėgas didžiąjam įvykiui 🙏🙂
Liveta... parašė:
Sveikos, atsiguliau į ligoninę ir nuo ryto tik tonusus paklausė viena karta ir daugiau nieko. Ar kokia daktarė ta pačia diena eina tikrint ar ne? Gal bereikalo pagu…
Gimdos kaklelio irgi netikrino? Na jo, uzknisa kai guldo ir nelabai kas vyksta, nes namie geriau gulet negu ten 😀
Forinnta parašė:
Gimdos kaklelio irgi netikrino? Na jo, uzknisa kai guldo ir nelabai kas vyksta, nes namie geriau gulet negu ten 😀
Patikrino po to sako toli dar kaklelis, bet nusprendė dar ryt tikrinti ir tik penktadieni skatinti, žodžiu nusimato gulėjimas tarp 4 sienu🤦🤣🤣
Liveta... parašė:
Patikrino po to sako toli dar kaklelis, bet nusprendė dar ryt tikrinti ir tik penktadieni skatinti, žodžiu nusimato gulėjimas tarp 4 sienu🤦🤣🤣
Tai va, galetu patikrint ir paleist namo geriau... Man siandien siek tiek kamscio salinasi, su rudom isskyrom, idomu ar cia kazkas uzsives nuo to 🙄
Forinnta parašė:
Tai va, galetu patikrint ir paleist namo geriau... Man siandien siek tiek kamscio salinasi, su rudom isskyrom, idomu ar cia kazkas uzsives nuo to 🙄
Man pirmadienį kai patikrino kaklelį tai šalinosi kamštis su rudom išskyrom bet labai nedaug , šiandien kai patikrino tai truputi bėgo su rausvu kraujuku bet tik tiek ir vyskta, daugiau nieko😅🫣