LauraLia parašė:
Sveikos! Čia alergija ar iššutimai?
Pašutimas :/
LauraLia parašė:
Pašutimas :/
LauraLia parašė:
Įsigykite HiPP kremuką, jis man labai greitai iššutimus sutvarko.
eliwod parašė:
Sudocrem taip pat labai geras tepalas nuo issutimu, sudirgusiai odai.👍
Mums sudocrem visas netinka, dar blogiau buna. Kolkas geriausiai veikia bepanthen baby.
Sveikos mamos. Ar įmanoma kaip nors kūdikį apsaugoti nuo ligų esant viešoje vietoje? Kadangi neturėsiu su kuom palikti mažylės, tai turėsiu vykti į miestą. Atidėti negaliu, o už mane irgi niekas negali nuvykti. Gal turit kokių įdėjų? Apie rankų plovimą žinau, su manim visada kartu keliauja dezinfekcinis skystis.
Paulina33 parašė:
Sveikos mamos. Ar įmanoma kaip nors kūdikį apsaugoti nuo ligų esant viešoje vietoje? Kadangi neturėsiu su kuom palikti mažylės, tai turėsiu vykti į miestą. Atidėti …
Net būdama namie neapsaugosit visiškai. Gali ligą parnešti vyras arba artimieji su kuriais paliekate. Aš neturiu kam palikti einam kartu du mažaja visur ir į parduotuvę ir į polikliniką aplamai visur kur reikia. Keliavom ir į Druskininkus ir Palangą aplankėm. Pasisaugoti reikia bet aš manau kuo labiau saugom tuo didesni šiltnaminiai vaikai pasidaro.
Sveiki , kaip jūsų mažyliai paskutiniuoju laiku ?
Maniškis tai palikęs paskutines 2 sav irzlus dienom, seilėtėkis didelis , kumštuką į burna kiša , pilvuką būna suspazmuoja , daug barzda ... Gal čia su skranduku kazkas? Gal čia dantukai kokie ? Gal augimo šuolis koks ... Įdomu ar pas mane viena čia taip ? Gal pas kažką panašiai?
Mrs.Bi parašė:
Sveiki , kaip jūsų mažyliai paskutiniuoju laiku ?
Maniškis tai palikęs paskutines 2 sav irzlus dienom, seilėtėkis didelis , kumštuką…
Sveiki ir pas mus taip buvo kelias dienas piktas vaikas,valge istisai,seilyciu daugybe manau buvo augimo šuolis nes praejo po keturiu paru:)miegodavo po 40min bet dabar viskas gerai.