ssaannddraa parašė:
Eina sau.. kaip Jūs darbe susitvarkot? Nes man be miego tai amen, neišsivaizduoju kaip reikės eiti.
Neina atsisakyt, kei neduodi klykia ne savo balsu ir tai skiepdziu misini, bet poveikinis nulinis.
ssaannddraa parašė:
Eina sau.. kaip Jūs darbe susitvarkot? Nes man be miego tai amen, neišsivaizduoju kaip reikės eiti.
Neina atsisakyt, kei neduodi klykia ne savo balsu ir tai skiepdziu misini, bet poveikinis nulinis.
Filadelfija parašė:
O bandėt ne skystinti, o kiekį mažint?
ssaannddraa parašė:
Klausimas apie miegą 😴 kaip jusiškiai tokio amžiaus miega? Ar aš per daug dar noriu?
Gal kalasi dantys, nes maniški gan gerai naktimis miegodavo, prabunda gal kartą vandens, o dabar kokius 4-5k duodas iš vienos lovos į kitą, zirzia, patikrinau, kad apačioje krūminis pabalęs, seilėtekis atsiradęs, nosis bėga :/
vivid parašė:
Gal kalasi dantys, nes maniški gan gerai naktimis miegodavo, prabunda gal kartą vandens, o dabar kokius 4-5k duodas iš vienos lovos į kitą, zirzia, patikrinau, kad …
Tie dantys pas jį nuolat kalasi, tik vienas išlenda ir jau kitas, bet jis nuolat ir miega taip neramiai 🤷♀️ iltys mačiau viršuj jau lyg kalsis 🙈
ssaannddraa parašė:
Klausimas apie miegą 😴 kaip jusiškiai tokio amžiaus miega? Ar aš per daug dar noriu?
Galiu tik paguosti, kad panasiai praėjome mes. Pietų dažniausiai guliu šalia, kartais bandau perkelt užmigdžius su mp , bet buna atsibunda ir tada viskas iš naujo, tai dažniausiai tingiu, tai tiesiog guliu kartu ir ką nors per telefona veikiu su ausinem.
Naktį keldavomės po 5-10 , bet prieš mėnesį kazkas vaikui viduje persikeite ir pradėjo vis miegot ilgiau, pirma po užmigdymo atsibusdavo tik 12, tada 1, tada 3, dabar atsibunda 5-6 (dažnai jau nebeužmiega , tenka keltis, bet taip žymiai geriau nei 10 kartu naktį migdyt su mp). Nesakyčiau, kad labai ką darėm, iš esmės tik pirmais atsikėlimais stengiaus u užmigdyt be mp (sau susitariau iki 12, nes tuo metu keldavosi dar kelis kartus iki to laiko, kai pvz nueidavo miegot 20) , tai dažniausiai padėdavo duot vandens atsikelt . Bet labai abejoju ar tikrai dėl to pradėjo miegot ilgiau, man atrodo tiesiog atėjo laikas ir pasikeitė jo viduje miegas ir noras keltis 😄 nežinau ar čia ilgam man tokia miego dovana (13 menesiu keliaus kas 1-2 val), nes viskas atrodo nuolatos keicias vis tiek 🙈
Ar yra rugpjūtinukų, kurie dar netaria žodžių? Mano sakė 2 žodžius: dega (rodytamas į šviesą/lempą) ir au-au (šuo), bet nustojo ir jau beveik 2 mėnesiai kai nesako ir nieko naujo neišmoksta. Su dukra buvo ryškiai kitaip, nes su kiekvienu mėnesiu nuo 1m.po kelis žodelius išmokdavo.
ekce parašė:
Ar yra rugpjūtinukų, kurie dar netaria žodžių? Mano sakė 2 žodžius: dega (rodytamas į šviesą/lempą) ir au-au (šuo), bet nustojo ir jau beveik 2 mėnesiai kai nesako …
Nu mano dar tikrai nei žodelio netaria, auuu pabaubia ir viskas 🙄 o jau turi? Varge, mes dar net vaikščiot neišmokom 🙈
O jei dėl to nedarymo kaip darė anksčiau, tai būna regsesai kalbos dažnai, kai pvz mokosi kažko kito - nustoja kalbėt, paskuj vėl pradeda.
nematomaaa parašė:
Labai ne kokia situacija.. bandys nutraukti MP, tai užmigimas ant rankų, nes lovytei vartos, žaidžia bet neužmiega. Bandau duot pieną paprastą tai negeria, geriau v…
Taip jau yra su tuo nujunkymu, tenka iškentėt kelias naktis..
o jei dieną kai budinasi iškart pamigdytumėt neužmigtų dar? 🤔 su saviškiu taip darau, tai 2-3 val taip pamiega, bet sakau turiu šalia gulėti ir vis pamigdyti..
ekce parašė:
Ar yra rugpjūtinukų, kurie dar netaria žodžių? Mano sakė 2 žodžius: dega (rodytamas į šviesą/lempą) ir au-au (šuo), bet nustojo ir jau beveik 2 mėnesiai kai nesako …
Musu kai buvo kokiu 8-9men sakydavo mama ir tete. Ir po to nustojo, savo kalba lb daug sneka ir ivairius skiemenis taria. O musu kalba tik au au, am am jei valgyt nori. Nu niekaip nepralauziam. Nirs lb daug bendraujam, daug muzikos klauso ir pan.
thehappywhite parašė:
Galiu tik paguosti, kad panasiai praėjome mes. Pietų dažniausiai guliu šalia, kartais bandau perkelt užmigdžius su mp , bet buna atsibunda ir tada viskas iš naujo, …
Dieną tai taip, identiškai, tiesiog su telefonu tuo metu, bet vis galvoj, tas nedaryta, anas nedaryta.. 🫣
O naktim pas mus kiek kitaip, pati nemaitinau, tai jis kaip ir jau seniai naktim valgyt neprašo ir išmiega nuo pvz nuo 9 iki 8-9, bet reikia vis pamigdyt, tai sėdasi, tai stojasi, tai sosiukas iškrito, tai šiaip niurzga verkia, tai tik spėji užmigt ir vėl migdyt reikia 🤦♀️
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai