Sypsenele29 parašė:
Mamos, kokios pirktines koses valgomos? Bandziau mamuko viena, marmaluzi, tai tokio neskanumo, kad..noretusi su mesyte ir darzovem, ka galetumet rekomenduoti, aisku…
Rūdolfs.
Sypsenele29 parašė:
Mamos, kokios pirktines koses valgomos? Bandziau mamuko viena, marmaluzi, tai tokio neskanumo, kad..noretusi su mesyte ir darzovem, ka galetumet rekomenduoti, aisku…
Rūdolfs.
tinaa98 parašė:
Rūdolfs.
Tikrai taip, labai skaniai manoji valgo Rūdolfs. Pavyzdžiui šiandien pietum labai skaniai kapojo Rūdolfs daržovių košę su žuvim ir ryžiais
Sveikos! Mano mažytė puiiikiai užvakar/vakar parodė, jog metas įvesti 3-čią maitinimą! 😅
Net pasimečiau, ką čia pagamint reikės 😊
Tai išvis į lauką nebeišeisim 😢 nes visą laiką bėgte: keliamės, siurbiu pienă, pampis, valgom, apsitvarkau, migdau. Gaminu pusryčių košę, verdu tyrelę prie kišės, pabunda keičiam pampį, valgom, prausiamės, kuopiu bardakėlį, uždedu indus po pusryčių gaminimo, kol žaidžia šildau pieną užkandžiui, pavalgom pieno, kol žaidžia siurbiu pieną, migdau (čia iki maždaug 11 val).
Tada kol miega verdu daržovienę, plaunu indus po gaminimo, pavalgau pusryčius. Keluadi, pampis, valgom daržovienę, kuopiuuuu po jos pavalgymo vuską, ją pačią prausiu, perrengiu, žaidžia. Vėl po valandos pieną šildau, nes užsinori ir zyzena.
Nebetęsiu.
Į lauką geruausiu atveju po puetų miego eidavom, bet dabar jau 17 val vakarienei reijs darzovienę+ grudų kose virt, kad sumaisyt darzoves su kruopom patiekala. Po tokio gaminimo kruuuva indu. Pavalgysim, praustis. Nu gal 18 val iseisim, nes 19 val jau sildyt nakties miegui pieną.
Ojj, dar vieną pieno traukimą kazkur praleidau.
O kada pažaist, pasimokyt, kokias nors uzduoteles kartu daryt?!
Pasimetus belekaip.
AsSaSG parašė:
Sveikos! Mano mažytė puiiikiai užvakar/vakar parodė, jog metas įvesti 3-čią maitinimą! 😅
Dažnu atveju vaikučiai valgo vakarienę tokią, kas liko po pietų. Nesakau, kad taip daryti visada, bet vienas iš variantų norint sutaupyti laiko vakare.
tinaa98 parašė:
Dažnu atveju vaikučiai valgo vakarienę tokią, kas liko po pietų. Nesakau, kad taip daryti visada, bet vienas iš variantų norint sutaupyti laiko vakare.
Aciu uz ideja! Jei pietukai nebus su mesa - pasiliksiu vakarui, beliks tik kruopyciu isvirt ir sumaisyti. Arba tik darzoves.
Panos, dar patarkit, pasidalinkit, nes buna as savaitem is namu neisvaziuoju, kelias paras net i lauka neiseinu (jeigu vyras mazyte issiveza i lauka) del tu gaminimu ir kuopimo po to.
Ne uz ilgo vaziuosim prie juros ir man jau siaubas ima, kad vistiek namie sedesiu ir gaminsiu ar siurbsiuos piena uzsidarius.
AsSaSG parašė:
Aciu uz ideja! Jei pietukai nebus su mesa - pasiliksiu vakarui, beliks tik kruopyciu isvirt ir sumaisyti. Arba tik darzoves.
Gal verta atostogų metu pirktines tyreles pabandyti? Jau susitaupys nemažai laiko. Arba gamintis į priekį kelioms dienoms?
AsSaSG parašė:
O kuo jūs užsiimat su mažyle? 🤔 Mes jokių užduotėlių nedarom, galvojau gal dar per maža šitam reikalui 🫣 Nu pažaidžiam kažkiek kartu su jos žaisliukais, pavartom knygutes, pasivaikštom po namus, pačiupinėja daiktus. Tokie ir užsiėmimai, nieko labai mandro. Bet ką aš žinau, gi pirmas vaikas man irgi. Ar jau laikas kažkokiais lavinimais užsiimt? 🤔
AsSaSG parašė:
Dėl kuopimo neapsikraunu, supratau, kad šiuo laikotarpiu nebus namuose idealios tvarkos. Viską kraunu į kriauklę ir indaplovę, radus laisvesnę minutę kiek aptvarkau paviršius, o jei nerandu - pabūnu apsikuitus iki vakaro. Grįžta vyras po darbo ir sutvarko. Kartą per savaitę ateina tvarkytoja ir padaro generalinę tvarką su visais šveitimais/plovimais. Visiškai kitom spalvom nušvito gyvenimas, kai leidau sau atsipalaiduoti ir nepulti tvarkytis. Net negaila pinigų tvarkytojai mokėt, nes tikrai labai pagerina savijautą. Kaip sakiau vyrui - čia vietoj psichologo 🙂
AsSaSG parašė:
Siūlau mažiau apsikrauti... Kartais maistas gali būti jogurtas su bananu ar uogom.. Kelios min ir pagaminta 😊 kruopų išsivirti 2 dienoms 🤭 aš jau dabar verdu maistą 2 kartams dažniausiai. Paduokit pirktine tryrele. O gal indus galima išplauti tarkim po 2 maitinimu, o ne kaskart? 😊