2026.02.19 11:27 (prieš 2 sav.)
Noriu pasiguosti ir pasiklaust ar ne man vienai taip.
Kartais taip pykstu ant vaiko, kad net vimdo. Visiškai nežaidžia pati viena, pastoviai zyzia, prilipus prie manęs, jei nueinu į tualetą ar dušą tai daužo duris ir bliauna, net jei tėtis turėtų su ja žaisti, iš tėčio jai reikia tik tiek, kad atneštų pas mane. Su maistu tragedija, šiaip gan valgi, palyginus, bet mėto maistą nuo pat primaitinimo pradžios ir situaciją blogėja. Pradžioj bandžiau nereaguoti ir ramiai sakyti maistas lėkštėje arba maistas ant stalo, maisto nemėtome. Tai tada mėtyt į mane pradėjo, dabar ištisai man į galvą maistą mėto, ant grindų, trina į stalą. Nebepatinka kai su išsitepa rankytės ir po kiekvieno prisilietimo prie maisto. Gerai naudojasi šakute ir šaukštu, bet su jais dar geria sekasi svaidyt maistą arba niokoti baldus, kartais nesutinka valgyt kėdutėje, tik man ant kelių, bet tada trina maistą į mane arba bado du šakute. Geria tik iš atviro puodelio ar stiklinės, bet būtinai turi ten mėtyt maistą ir žaislus. Taip pat mėto žaislus į savo puoduką.
Su žaislais minimalią žaidžia ir tik kai esu šalia, bandžiau rotuoti, bet nesidomi visai, geriausias žaislas knygutės, bet jas drasko ir ardo, su jomis mane muša.
Esu su akiniais, pastoviai juos bando nuimti ir laužo, vyro vienus akinius ja sulaužė. Visur lenda ir nespėju paskui, sudaužė kelis indus.
Atrodo tik vienas vaikas, o toks chaosas ir betvarkė. Su pieštukais tik mėto juos, visi suskeldėję ir nebeįmanoma padrožti ir piešia bet kur tik ne popieriuje. Su kreidelėmis tas pats.
Kartais atrodo išprotėsiu ir vemt jau norisi nuo motinystės. Šiaip vaikas protingas ir dažniausiai džiugina, bet tas visko gadinimas ir betvarkė man tokie šlykštūs. Ir suprantu, kad čia normali raida, bet tiesiog noriu pasiguosti