Quaesitoria parašė:
Man irgi klausimas kokius batukus rinktis pavasariui?
Aš nupirkau paaukštintus kedukus su pašiltinimu
ir manau įsigysim depo "Valytės" guminius su pašiltinimu
Quaesitoria parašė:
Man irgi klausimas kokius batukus rinktis pavasariui?
Aš nupirkau paaukštintus kedukus su pašiltinimu
ir manau įsigysim depo "Valytės" guminius su pašiltinimu
Nesakysiu321 parašė:
Sveikos, reikalinga patarimai dėl batukų mažylei pavasariui ❤️
Mes ėjom į batukas.lt, visad gerai padeda išrinkti dydį
Registre parašė:
Mes ėjom į batukas.lt, visad gerai padeda išrinkti dydį
Mes ten irgi buvom, bet kaip iššluota, nebuvo jos dydžio ko norėjom.
Gal yra dar kieno vaikučiai nevaikšto su batais? Gal turit idėjų kaip pripratint?
Maniškė vėliau pradėjo vaikščioti, tik sausio pabaigoje savarankiškai, batus dabar namie uždedu kelis kartus per savaitę, tai kedukus, tai aulinukus, bet jinai net stovėt su jais nenori ir nusiima atsisėdus.
Jackalope parašė:
Gal yra dar kieno vaikučiai nevaikšto su batais? Gal turit idėjų kaip pripratint?
Mūsų pradžioje labai verkė, bet duodu su batais pažaisti, rodau knygutėse kur su batukais personažai, kaip mes batus aunamės rodau. Po namus kasdien kelis dienas iš eilės spauda su kai pasmalsaudavo ir savo pėdas ėmė rodyt, leidom iš pradžių nevaikščioti, nusiauti, jei norisi, bet paskui vėl pasiūlom apsiauti. Pradėjo su jais po namus vaikščiot kai močiutė pasiūlė irgi apsiauti ir visaip ja džiaugtis. Svarbiausia nestresuoti ir kaip džiaugsmingą bei svarbų dalyką parodyt. Mano pana apie Naujus metus pradėjo vaikščioti, bet pirmą kartą su batais tik šiandien išėjo į lauką. Apsiprato per tris dienas, bet kelis kartus per dieną su batais žaidėme ir keli skirtingi žmonės.
Quaesitoria parašė:
Kokius užkandžius nešatės kai ilgesniam laikui einat į lauką? Tyrelių mqišeliuose jokių nevalgo, taip patogu būtų. 😅
Nėra labai valgus, bet šituos lauke abu su sese noriai kramsnoja
Quaesitoria parašė:
Kokius užkandžius nešatės kai ilgesniam laikui einat į lauką? Tyrelių mqišeliuose jokių nevalgo, taip patogu būtų. 😅
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai