Jackalope parašė:
Jei yra galimybė, pabandykit, kad tėtis migdytų.
Aš migdžiau iki kokių metų, paskui atėjo laikas,kad įdedu į lovytę, tai atsistoja …
Pritariu su tėčiu ramiau migdosi, su manim daug dažniau stojasi, verkšlena ir pan.
Jackalope parašė:
Jei yra galimybė, pabandykit, kad tėtis migdytų.
Aš migdžiau iki kokių metų, paskui atėjo laikas,kad įdedu į lovytę, tai atsistoja …
Pritariu su tėčiu ramiau migdosi, su manim daug dažniau stojasi, verkšlena ir pan.
Vis matau apie skaitomas knygutes ir man klausimas - o jūsų mažyliai išklauso jų? 😀 manoji pati neša, duoda knygeles, nebaigiu pirmo lapo skaityt, ji jau verčia kitą, jei neleidžiu versti - atsistoja ir atsineša kitą knygutę arba išvis nueina kitais reikalais užsiimti 😀
Dėl migdymo - mes migdome jos atskiroje lovoje. Atsigeria pieno, išsivalom dantis, apsirengiam pižamą ir migdau arba aš, arba vyras. Jei vyras, jis panešioja, kol užmiega ir paguldo. Jei migdau aš, tai pasupu supamoje kėdėje, padainuoju lopšinę ir irgi jau miegančią paguldau lovoje.
Dar prieš gerą mėnesį atrodė neįmanoma, kad užmigs nežįsdama, tai man jau laimėjimas, kad nuo to atpratinom.
Mavelle parašė:
Vis matau apie skaitomas knygutes ir man klausimas - o jūsų mažyliai išklauso jų? 😀 manoji pati neša, duoda knygeles, nebaigiu pirmo lapo skaityt, ji jau verčia kit…
Mum taip pat su skaitymu
Mavelle parašė:
Vis matau apie skaitomas knygutes ir man klausimas - o jūsų mažyliai išklauso jų? 😀 manoji pati neša, duoda knygeles, nebaigiu pirmo lapo skaityt, ji jau verčia kit…
Visaip būna. Kartais neleidžia net sesei skaityti, lipa, atiminėja, o kartais sėdi, klauso, rodo į gyvūnus kokius, sako kas kur. Priklauso nuo nuotaikos 🤭bet aš dažnai skaitau, o jam duodu kitą, jis varto tada, apsikeičiam ir panašiai 🤭😁
Mavelle parašė:
Musu skaitymas yra paveiksliuku ziurejimas, kartais leidzia man igarsinti, bet tikrai apie skaityma to kas parasyta, kalbos nera 😀 dabar labai pamego knygutes, kur reikia surast kazka ir parodyti. Arba knygutes su garsais labai patinka
Kiek jūsų vaikučiai vaikšto (lauke), ar jau visiškai laisvai, ar būna kad greit pavargsta? Mūsų mažylis labai mėgsta eiti, namuose be problemų, o lauke kaip pasiseks, būna nueina kelis šimtus metrų, o būna pradeda bėgti, po minutės kojos linksta. Arba eina 20 metrų, irgi kojos linksta. Jau pradedu susirūpinti, ar čia viskas normalu tokio amžiaus mažiukams, ar kažko trūksta kad jėgų atrodo neužtenka 😅
mamameškutė parašė:
Kiek jūsų vaikučiai vaikšto (lauke), ar jau visiškai laisvai, ar būna kad greit pavargsta? Mūsų mažylis labai mėgsta eiti, namuose be problemų, o lauke kaip pasisek…
Visaip, būna viskį paeina ir reikia opapa, o būna laksto ir neina pagauti, atrodo iš kur tiek jėgų tose trumpose kojytese 🤭 bet šiaip daug vaikšto
mamameškutė parašė:
Kiek jūsų vaikučiai vaikšto (lauke), ar jau visiškai laisvai, ar būna kad greit pavargsta? Mūsų mažylis labai mėgsta eiti, namuose be problemų, o lauke kaip pasisek…
Visaip. Kartais nori eiti ir nedrįsk nei siūlyti, nei rankos duoti, o kartais kažkiek paėjusi atsisuka ir tiesia rankas, kad pakelčiau.
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai