2025.01.22 12:34 (prieš 3 sav.)
Joni parašė:
Mamytės, aš su visai kitokiu klausimu. Kokia pas jus situacija dėl vaikučių nuotraukų, ar siunčiant jas seneliams, jie persiunčia jas savo draugėms, kolegoms ar dar…
Aš irgi nebūčiau sužavėta. 😕
Mano mama niekam nesiuntinėja nuotraukų, nebent tėčiui nusiunčia, nes jis dažnai būna išvykęs.
Telefone esamas nuotraukas ( bet tikrai ne visas, kurias gauna) parodo savo sesèm ( mano tetom) arba artimom draugėm. Neprieštarauju, nes manęs buvo atsiklausta.
Su vyro mama kita istorija. Ji tokia labai šneki, plepi - pasakoja reikia-nereikia ir jai viskas labai įdomu. Tai ji žino ir nuotraukų gauna mažiau nei mano tėvai 🙈 nes kai atvykstam visada mažąją fotografuoja ir tuoj siunčia savo broliam/sesèm ir pan. Net ir tiem, su kuriais nelabai mes gal ir bendraujam
Yra vyras ir pasakęs, kad nereikia siuntineti niekam. Kažkada ir Messenger jos tvarkė, tai kiek matė - savo draugėm pletkininkėm nieko nesiuntinėja. Gal darbe kolegėm ir parodo.
Dėl šventos ramybės, padariau keletą popierinių nuotraukų ir nuvežiau. Manau jų tikrai rankinėj nesitampys ir kiekvienam nerodys
Aš ir pati atsirenku, kuriom draugėm nusiųst nuotraukele, o kam ne.
Mes savo vaiko irgi neafišuojam soc.medijose.
Bet man geriau pasakykit, kaip pasakyti uošvienei, kad prisilaikytų atstumo.
Kai tik atvažiuoja į svečius - prilimpa, kaip musė prie medaus. Kišasi padėt aprengti, jei galėtų ir maitinti kartu eitų. Į vyro pastabas - faktiškai nereaguoja.
Paskutinis lašas, kai sulindo vaikui į kapišoną kombio kone, nosim pasitrinti ir atsibučiuoti išvykstabt, nors griežtai jokių bučiavimų niekam neleidžiam....