rihana parašė:
Kokiu būdu uogas valgėt? Blenderiavot?
Sutryniau su šakute arba šaukšteliu 🙂
rihana parašė:
Kokiu būdu uogas valgėt? Blenderiavot?
Sutryniau su šakute arba šaukšteliu 🙂
Vilmukas92 parašė:
Geras daiktas😊
Mes irgi juo naudojames, gal kam bus geras patarimas o gal jau žinot, aš įpilu tyrele ir užšaldau labai gerai dantenom kai dantukai prasideda ☺️
Twogirls parašė:
Mes irgi juo naudojames, gal kam bus geras patarimas o gal jau žinot, aš įpilu tyrele ir užšaldau labai gerai dantenom kai dantukai prasideda ☺️
Oho kokia šukuosena pas jus 😍
Twogirls parašė:
Kokia sukuosena! Pas musu panele irgi tokie pat, ir tokie pat tamsus. pradejom risti, nes kirpt nesinori, i akis lenda, su palaidais karsta😅 itariu komplimentu del plauku vis sulaukiate☺️😅
Godsblessed parašė:
Kokia sukuosena! Pas musu panele irgi tokie pat, ir tokie pat tamsus. pradejom risti, nes kirpt nesinori, i akis lenda, su palaidais karsta😅 itariu komplimentu del …
As biski kirpciukus kirpau nes negerai kai į akytes lenda mes irgi risam, parduotuvėse tai net prieina pasnekinti ją bet ir pirmoji mano tokia gimė. Tik va jau košes ne tik nuo veido plaunu bet ir iš plaukų 😅 manoji yra lietuvaite ir rumuniuke 🥰
Twogirls parašė:
As biski kirpciukus kirpau nes negerai kai į akytes lenda mes irgi risam, parduotuvėse tai net prieina pasnekinti ją bet ir pirmoji mano tokia gimė. Tik va j…
Labai grazios nuotraukos!
Aha, negerai, kai i akis. Pas mus tik nakciai palaidais, o taip visad stengiuosi surist😊
Tikiu, kad kalbina. Mes daznai kazka del plauku isgirstam irgi 😅 musu lietuvaite, bet nuo saknu plaukuciai jau svieseja vis☺️
Twogirls parašė:
As biski kirpciukus kirpau nes negerai kai į akytes lenda mes irgi risam, parduotuvėse tai net prieina pasnekinti ją bet ir pirmoji mano tokia gimė. Tik va j…
Čia jau dabar taip puikiai sėdi?
ana.martianova parašė:
Čia jau dabar taip puikiai sėdi?
Ne, laikosi įsikabinusi į mano ranka ☺️ dar reikia mokytis 😊 šiuo metu keturiom po visa pirma aukšta varo 😂😂😂 paskui siurblį 😂 visiems sakau Inai sienom laipios man 😂
Twogirls parašė:
Ne, laikosi įsikabinusi į mano ranka ☺️ dar reikia mokytis 😊 šiuo metu keturiom po visa pirma aukšta varo 😂😂😂 paskui siurblį 😂 visiems sakau Inai sienom laipios man…
Oho, seniai taip keturiom varinėja?