lauuu parašė:
Sveikos.geguzes 15d. 7 sav nuejau pas gine. Pasake, kad nestumas yra, sirdute plaka. Dabar sake ateiti birzelio 8d. Dabar galvoju ar reikia man paciai uzsirasyti na…
Manau gydytoja viską susakys ką ir kada tirtis
lauuu parašė:
Sveikos.geguzes 15d. 7 sav nuejau pas gine. Pasake, kad nestumas yra, sirdute plaka. Dabar sake ateiti birzelio 8d. Dabar galvoju ar reikia man paciai uzsirasyti na…
Manau gydytoja viską susakys ką ir kada tirtis
Saulyte929 parašė:
Manau gydytoja viską susakys ką ir kada tirtis![]()
Aciu
Vera Verto parašė:
Sveikos, man eina 5 savaitė, numatoma gimdymo data pagal skaičiuoklę vasario 4-5. Ar geriau jungtis dar į sausinunų grupę, ar jau vasarinukų? Įdomu, kokia įmanoma t…
Man apie sausio 4 gimdyti, tai aš sausinukuose esu, ne gruodinukuose o jūs rinktinės kur jums fainiau 😅
Aurit parašė:
Sveikos!
Ateinu su keistu klausimu😀 pirmas nestumas, 8 savaites. Esu tikrai labai kuda - 16…
Na jei labai labai juda esate tai gal ir matosi menkiausi pilvo pasikeitimai. Kažkur skaičiau, kad 8 savaičių gimdą jau yra greipfruto dydžio
Vera Verto parašė:
Sveikos, man eina 5 savaitė, numatoma gimdymo data pagal skaičiuoklę vasario 4-5. Ar geriau jungtis dar į sausinunų grupę, ar jau vasarinukų? Įdomu, kokia įmanoma t…
Mano data buvo su pirmagimiu kovo 6, o pagimdziau 15, bukit abejose grupese ir tiek, nors tiksliau butu vasarinukuose:))
Aurit parašė:
Sveikos!
Ateinu su keistu klausimu😀 pirmas nestumas, 8 savaites. Esu tikrai labai kuda - 16…
Labas, o pilvo nepūčia? Nes jei pūčia, gal tiesiog dabar žarnyno sutrikimai, nes tikrai nėštumo pradžioje gali būti ir viduriai užkietėję ir pilvas kaip balionas. Man bent jau jaučiasi tas pilvo pūtimas.
Vera Verto parašė:
Labas, o pilvo nepūčia? Nes jei pūčia, gal tiesiog dabar žarnyno sutrikimai, nes tikrai nėštumo pradžioje gali būti ir viduriai užkietėję ir pilvas kaip balionas. M…
Neee, visai neturiu nieko panasaus. Nei pykina, nei suka, nei pucia😀 aisku, tfu tfu tfu...😀
Aurit parašė:
Neee, visai neturiu nieko panasaus. Nei pykina, nei suka, nei pucia😀 aisku, tfu tfu tfu...😀
Man taip pat jokio pykinimo, pilvo putimo. Diena niekas neveržia, pilvo nesimato. Bet kažkaip vakare pilvo apačia kažkaip pasipučia, didesne atrodo 😁