Angryfox parašė:
Man visada tokios išbėgdavo irgi, dabar kelias dienas kažkokios šviesiai rusvos išbėga. Sakiau vakar daktarei, nieko blogo nematė. Nesuprantu 🤦🤦
gali būt prg trūkumas dėl to kitos spalvos teplioja.
Angryfox parašė:
Man visada tokios išbėgdavo irgi, dabar kelias dienas kažkokios šviesiai rusvos išbėga. Sakiau vakar daktarei, nieko blogo nematė. Nesuprantu 🤦🤦
gali būt prg trūkumas dėl to kitos spalvos teplioja.
GiPr parašė:
O jums tas būdavo kasdien ar kaip? Pradėjau ir aš naudoti progesteroną,bet šias dienas tai neramina tas tepliojimas, reiks vėl turbūt važiuoti rodytis....
Sveika, rudo tepliojimo buvo realiai kasdien o kraujo tai retai ten į savaitę vos kartą gal, kai pradėjau naudoti į makštį progesteroną tai viskas dingo. Nerimo turiu labai daug ir aš, nes nieko nežinau dabar kaip kas liepos pradžioje eisiu pasitikrinti, tikiuosi bus viskas gerai...
Angryfox parašė:
Kurios vartojat progesteroną į makštį ovules, ar būdavo, kad išbėga tokios kaip rusvos išskyros? Nes man grynai atrodo ten nuo progesterono tokios
Man buna baltos, i gelsvuma, tokios spalvos kaip pati ta maksties kapsule. Ant tamsiu apatiniu atrodo kaip baltos, bet ant baltu arba iklotuko labai gerai matos, kad gelsvos
catanail parašė:
Man buna baltos, i gelsvuma, tokios spalvos kaip pati ta maksties kapsule. Ant tamsiu apatiniu atrodo kaip baltos, bet ant baltu arba iklotuko labai gerai matos, ka…
Va va, aš visada su įklotu, nes pilna visokių išskyrų, tai jos tokios gelsvos/šviesiai rusvos kažkokios, bet tikrai ne kraujingos. Galvoju gal nuo to prg, nes išbėga grynai su jo likučiais.
Angryfox parašė:
Va va, aš visada su įklotu, nes pilna visokių išskyrų, tai jos tokios gelsvos/šviesiai rusvos kažkokios, bet tikrai ne kraujingos. Galvoju gal nuo to prg, nes išbėg…
Taip taip, tai isiziurejus ir tos ovules nera baltos pridekit pacia ovule prie isskyru, neturetu labai skirtis spalva
Bandom parašė:
Sveika, rudo tepliojimo buvo realiai kasdien o kraujo tai retai ten į savaitę vos kartą gal, kai pradėjau naudoti į makštį progesteroną tai viskas dingo. Nerimo tur…
Na buvau šiandien privačiai...deja, bet mano nerimas pasitvirtino, pabaiga 💔 sėkmės visoms!
GiPr parašė:
Na buvau šiandien privačiai...deja, bet mano nerimas pasitvirtino, pabaiga 💔 sėkmės visoms!
Užuojauta ❤️ mūsų labai daug tai patyrusių ...
Linkiu, kad kitas kartas būtų sėkmingas 🌷
Vilija parašė:
Užuojauta ❤️ mūsų labai daug tai patyrusių ...
Linkiu, kad kitas kartas būtų sėkmingas 🌷
❤️