Obelėlė parašė:
Aš su pirmu lelium multi mam turėjau, tai šį kartą net abejonių nebuvo kurį nusipirkti 🙂 Pats geriausias tepaliukas.
O kaip del kompresiuku?
Obelėlė parašė:
Aš su pirmu lelium multi mam turėjau, tai šį kartą net abejonių nebuvo kurį nusipirkti 🙂 Pats geriausias tepaliukas.
O kaip del kompresiuku?
Aneta5 parašė:
O kaip del kompresiuku?
Bent jau aš kompresiukų nenaudojau, kažkaip neprireikė.
Aneta5 parašė:
O kaip del kompresiuku?
Labai puikus multimam kompresiukai. Man jie geriausiai padėjo su pirmagimės, labai gerai uzgydo. Tai ir dabar nusipirkau. Ir kremą taip pat turiu
Akvi1ina parašė:
Labas busimos mamytės
Įdomu ar stebite savo svori pagal tėvų darželio svetainės nėštukės svorio skaičiuo…
Kelis kart ziurejau, bet,kad tos skaiciuikles vistiek yra nesamone tai tik siaip buvau suvedus kas pora men
Akvi1ina parašė:
Labas busimos mamytės
Įdomu ar stebite savo svori pagal tėvų darželio svetainės nėštukės svorio skaičiuo…
Stebiu,bet rodykliai virsija normas🤣🤣
Aneta5 parašė:
Aš stebiu tai rodo, kad max esu priaugusi svorio. Tai truputėli pergyvenu , kad nebūtu perdidelė ir galėčiau pati gimdyti
Akvi1ina parašė:
Aš stebiu tai rodo, kad max esu priaugusi svorio. Tai truputėli pergyvenu , kad nebūtu perdidelė ir galėčiau pati gimdyti
Mano bus apie 4kg, kaip ir pirmoji. Pagimdžiau pati, gydytoja sakė kad ir antrą turėčiau pagimdyti pati
Akvi1ina parašė:
Labas busimos mamytės
Laba, stebiu 🙂 mano mažiau negu minimalus svoris 🫣
Aneta5 parašė:
Man irgi nuo nėštumo vidurio išmušė visas aukščiausias ribas, nes beprotiškai tinsta kūnas ir mergina pilve didelė auga