vivid parašė:
Manau priklauso ir nuo to ką valgot, aš porą dienų suvalgiau po vieną obuolį, galvojau nusilupsiu, nieko blogo nebus, mhm... turėjom daug klyksmo ir rietimosi.…
Blemba nepagalvojau kad nuo obuoliu irgi gali pusti😕
vivid parašė:
Manau priklauso ir nuo to ką valgot, aš porą dienų suvalgiau po vieną obuolį, galvojau nusilupsiu, nieko blogo nebus, mhm... turėjom daug klyksmo ir rietimosi.…
Blemba nepagalvojau kad nuo obuoliu irgi gali pusti😕
@lina parašė:
Pas musiske beveik savaite ramu buvo vakarais, dabar vel vakarais uzeina, rieciasi verkia ir butent tuo pat metu, jau buvom apsidziauge, kad gal dingo, bet matyt ve…
Kiek su kuo kalbu, sake ties 3 menesiu pilvuko reikalai dazniausia praeina, to ir tikiuosi 🙂 ar prisiziurite, mamytes mityba, del vaikuciu pilveliu? As jau nezinau ka ir valgyti, gavau patarimu atsisakyti visiskai pieno produktu, kaikuriem tai padeda, taip pat miltiniun produktu, dar sake vistiena kitiems netinka,bet atrodo, ka ir bevalgyti.
Leena parašė:
Kiek su kuo kalbu, sake ties 3 menesiu pilvuko reikalai dazniausia praeina, to ir tikiuosi 🙂 ar prisiziurite, mamytes mityba, del vaikuciu pilveliu? As jau nezinau …
As kai buvau pas gastroenterologus, tai sake man ataisalyt visu raudonos spalvos produktu,jokiu saldumynu, kepiniu, pieno produktu, sokolado,kakavos. Nu vnz badu marintis tektu
Filadelfija parašė:
As kai buvau pas gastroenterologus, tai sake man ataisalyt visu raudonos spalvos produktu,jokiu saldumynu, kepiniu, pieno produktu, sokolado,kakavos. Nu vnz badu ma…
Man su pirmuoju vaiku buvo labai sunku, pilvo reikalai tęsėsi 10mėn. Realiai galėjau valgyti tik mėsą ir burokėlius, nes nuo jų vaikui nebuvo pilvo skausmų. Šiaip gastro buvo diagnozavęs refliuksą.
Filadelfija parašė:
As kai buvau pas gastroenterologus, tai sake man ataisalyt visu raudonos spalvos produktu,jokiu saldumynu, kepiniu, pieno produktu, sokolado,kakavos. Nu vnz badu ma…
Kaip sako prieska maista valgyti. Nežinočiau ka valgyt net😕
pandule parašė:
Man su pirmuoju vaiku buvo labai sunku, pilvo reikalai tęsėsi 10mėn. Realiai galėjau valgyti tik mėsą ir burokėlius, nes nuo jų vaikui nebuvo pilvo skausmų. Šiaip g…
Kaip degnozuoja refliuksa tokiem maziukam? Mes ryt vykstame pas gastro
Kokosiukas parašė:
Kaip degnozuoja refliuksa tokiem maziukam? Mes ryt vykstame pas gastro
Mums is simotomu diagnozavo, tai duodu dar gastrotua i diena pora kartu.
Filadelfija parašė:
Mums is simotomu diagnozavo, tai duodu dar gastrotua i diena pora kartu.
Kokius simptomus turejote? Padeda gastrotoos?
Kokosiukas parašė:
Kokius simptomus turejote? Padeda gastrotoos?
Kaisiojo liezuvi ir tases lyg pykintu, atpipdavo skaidriu slusciu per nosi, burnyte net jei po maitinimo praejo 2-3val. Ar padejo dar neaiski nes keiciam ir misinuka,tai db lyg pablogeje aplamao
Filadelfija parašė:
Kaisiojo liezuvi ir tases lyg pykintu, atpipdavo skaidriu slusciu per nosi, burnyte net jei po maitinimo praejo 2-3val. Ar padejo dar neaiski nes keiciam ir misinuk…
Koki misinuka rekomendavo? Idomu ka mums rytoj sakys