ssaannddraa parašė:
O maniškis visiems žmonėms griebia už nosies, net taip stipriai suspaudžia 😅
Mano dukra irgi ėmė taip daryt🤦🏼♀️😂 dar megsta kitam į burną pirštelius sukišti😃 primokiau kad galima pirstelius valgyti😄😄😄
ssaannddraa parašė:
O maniškis visiems žmonėms griebia už nosies, net taip stipriai suspaudžia 😅
Mano dukra irgi ėmė taip daryt🤦🏼♀️😂 dar megsta kitam į burną pirštelius sukišti😃 primokiau kad galima pirstelius valgyti😄😄😄
UgNė J. parašė:
Ir dar turbūt barzdos vyriškos patinka? Net krykščia kai gauna paliest tetį bišk apaugusį 😅
Ka valgo jusu 6-7men maziukai?
Koks dienos meniu?😁
Ar ragavo zirneliu?Kada?
Maniskis 6,5men atrodo valgytu non stopu til normalu maista🙈
Kazkaip staigiai jai isivede antras primaitinimas ir vaisiai.
Ryte 5-6h pienukas ir miega
8-8:30 irgi mano pienukas
11-12h darzoves su mesa arba kose(kol priprato prie mesos)
15h mp
16h vaisiai arba kose
Veliau mp
Vakare kose arba vaisiai ziurint ka valge pries tai.
Veliau tik mp nes eina miegoti 23:30-00
Aneta5 parašė:
Koks dienos meniu?😁
Maniškis daug visko valgo, tik dar žirnelių nedaviau 🙈
Bet šiandien tokį cirką turėjom, pirmą kartą iki ašarų verkė, kad alkanas, bet košė neskani... 😂 išviriau mamuko įvairių grudų košę ir įmaišiau šaukštelį virto kiaušinio, kad alergeną palaipsniui įvedinėt... galvojau gal nealkanas, gal dantys, bet tada į kitą košę įmaišiau trintą kriaušė/slyva/serbentai, tai nušvito vaikas, valgė ir dar prašė... 🫠🤦🏻♀️
Vakarais valgo daržoves garintas ir atskirai trinta mėsa su kokiu moliūgu, įlašinu dar alyvuogių al., tai sočiai pavalgius jau nebunda naktį pieno, prieš miegą tik 20val gauna mp ir paskui tik apie 5-6 ryto.
Aneta5 parašė:
Koks dienos meniu?😁
Ryte PM
10-12val Darzoviene su mėsa ir aliejumi. Garinti vaisiai.
Prieš pietu miega PM.
16-17val kruopų košė su sviestu. Garinti vaisiai ar avokadas su bananu.
18:30-19:30 PM
Ir prieš miegą PM
zirneliu dar neragavom, planuoju kada įmaišyti
ssaannddraa parašė:
Ir dar turbūt barzdos vyriškos patinka? Net krykščia kai gauna paliest tetį bišk apaugusį 😅
Ir barzda ir plaukai tai kažkas toookio 😁
Aneta5 parašė:
Koks dienos meniu?😁
5-6val 90ml mišinuko.
10val 100-130g grūdinė košė, kartais su avokadu, kartais su trintu obuoliuku. 60-90ml mišinuko.
14val 120-160g daržovienė su mėsyte, 30-60ml mišinuko.
18val 180ml mišinuko
22val 180ml mišinuko.
Va taip mes valgom, kolkas tik 2primaitinimai.
ssaannddraa parašė:
Ar visų jau šliaužioja?
Mokam verstis tik per vieną šoną ant pilvo ir nuo pilvo ant nugaros. Kartais pavyksta būnant ant pilvo apsisukti aplink savo ašį, bet retai. Iki sliauzimo dar toooli
Oj mes tik zaidziam su maistu, valgytu ji irgi bet ai tingiu dar zaist, vaisiu visiskai nevalgo, nemegsta nieko kas saldu, avikada su bananu daviau tai nepatiko irgi. Tai tik darziviene 1kart dienoj duodam. Taip kaip padarem alergenu tyrimus beveik nieko jai negalima, tai lb ir nesiparinu
Filadelfija parašė:
Oj mes tik zaidziam su maistu, valgytu ji irgi bet ai tingiu dar zaist, vaisiu visiskai nevalgo, nemegsta nieko kas saldu, avikada su bananu daviau tai nepatiko irg…
Maniškė vieną avokada lb mėgsta, aš tiesiog prapjaunu ir su šaukštuku gramdau ir ji pusę avokado easy suvalgo. Gal suvalgytų ir daugiau bet neduodu 🤭