Futura13 parašė:
O šiaip jau turit patikslintą gimdymo datą?
Dvynukų laukiančioms turbūt paankstins.
Man po 13 sav skano visą info surašė į knygutę ir įrašė dekreto datą tai nemansu kad keis
Futura13 parašė:
O šiaip jau turit patikslintą gimdymo datą?
Dvynukų laukiančioms turbūt paankstins.
Man po 13 sav skano visą info surašė į knygutę ir įrašė dekreto datą tai nemansu kad keis
Uoga. parašė:
Sveikos!
Man šiandien 18+4, svoris 194g. Gydytoja sakė viskas normose 🙂 labai bijojau, bet dabar jau ramiau. Tik su lytim 50/50, tai teks ir toliau spėlioti 🙂
Uoga. parašė:
Kaip keista, joks man priespienis nesigamina.
Kada cia jis turi pradet gamintis?? :)</blockquoteNeturi. Nera tokios taisykles. Vienoms nestumo metu pasirodo, dingsta. Kitoms buna nuolat. Dar kitoms nebuna jokio priespienio. Tai individualu.
Meticija parašė:
Man šiandien 18+4, svoris 194g. Gydytoja sakė viskas normose 🙂 labai bijojau, bet dabar jau ramiau. Tik su lytim 50/50, tai teks ir toliau spėlioti 🙂
Mums lyties taip pat dar nepasakė, bet bus vasario pradžioje didysis echo, tai labai tikiuosi kad pasirodys 😊
Futura13 parašė:
Ooo, bet dar birželio data ar jau gali tekti perlipti į liepą?
Nesiankstins dekretas man, vis tiek tų pačių 30 sav sulaukti ir aš turiu 🙂
Akvikiu parašė:
Sveikis, gal kaikurios jau turit priespienio? žodziu drauge pagimde palaikiau rankose ta maza kleckiu ir galvoju ar gali buti del to atsirades ar ne ir bijau kad bi…
Ką tik šnekėta buvo
Goosey parašė:
Nesiankstins dekretas man, vis tiek tų pačių 30 sav sulaukti ir aš turiu 🙂
Ane? Geras, galvojau, kad ankstinasi.
Bet klausykit, iškart daugiavaikiais patapsit. Fainiai visai🤭🥰 vyras eis kartu į vpa?
TukTukas24 parašė:
Sveikos,
Aš kaip ir su pirmuoju nėštumu, taip ir dabar jau naktį atsikeliu šlapia 🤦♀️ pra…
Pabandykit H&M maikutę žindančioms.. ten yra guma po krūtine, tai įklotėlį galima labai puikiai įsidėti ir sugers priešpienį. Bet ir nebus nepatogumo, kaip su liemenėle man pačiai labai retai, bet irgi būna, kad po nakties randu dėmeles ties krūtine.. šiaip tokiam laike visiškai normalu, jei atsiranda priešpienio.. lygiai taip pat normalu ir jei jo nėra
Suninthesea parašė:
Mums lyties taip pat dar nepasakė, bet bus vasario pradžioje didysis echo, tai labai tikiuosi kad pasirodys 😊
Na mūsų čia ir buvo tas didysis echo.. kurio metu iš galimai mergaitės virto galimai berniuku 😃. Bet aš kažkaip visai dėl to nesuku galvos, gal mažiau drabužėlių ar kitų niekučių prisipirksiu 😃
Ir linkiu, kad jūsų mažylis nesislėptų 🙂
Futura13 parašė:
Ane? Geras, galvojau, kad ankstinasi.
Bet klausykit, iškart daugiavaikiais patapsit. Fainiai visai🤭🥰 vyras eis kartu į v…
Kam faina, o kas visai to nenorėjo 😃 neis