Meskute11 parašė:
O ant rankų nemiega? Maniškis tik vežime arba ant rankų dieną. Žinau,kad blogai,bet tik taip surenkam miego valandas. Neįmanoma paguldyt ,nes žviegia ant viso namo…
O kodėl blogai? 😅
Meskute11 parašė:
O ant rankų nemiega? Maniškis tik vežime arba ant rankų dieną. Žinau,kad blogai,bet tik taip surenkam miego valandas. Neįmanoma paguldyt ,nes žviegia ant viso namo…
O kodėl blogai? 😅
MrsRezidencija parašė:
O kodėl blogai? 😅
Nes tada daugiau atrodo nieko nemato tik papą mamos ir aišku man nėra patogu,bet kaip sakot,o kodēl blogai.. mano vaikas toks,aš tokia ir turbūt mažiau stresuot reikia🙈
Vy_1 parašė:
Sveikos,
aš mišriai maitinu, tai jei būna diena kai daugiau pieno gauna, tai ir po penkis kartus pavaro, jei daugiau mišinio gauna daro rečiau, bet vis tiek kartas paroj gaunas 🙂 gal nieko baisaus jei dieną kitą nepasituštins, jei normaliai jaučias? aišku jei matos, kad nori, bet nesigauna tai jau bėda 🙂
Varnenai parašė:
aš mišriai maitinu, tai jei būna diena kai daugiau pieno gauna, tai ir po penkis kartus pavaro, jei daugiau mišinio gauna daro rečiau, bet vis tiek kartas paroj gau…
Tai va, kad steni, aišku dar pilvą pučia, labai daug bezda 🫣 nepadeda mankstos jau 🫠
Vy_1 parašė:
Sveikos,
As taip pat damaitinu 1-2kartus misiniu,tai per para 1 kart pradejo tustintis ir sutirstejo ismatos
Hordė parašė:
Mano 6 sav. mažylis dažnai springsta savo seilėmis. Ar tai normalu? Labai baisu, kad neužspringtų! Ką daryti? Gal ir dar kam nors taip yra?
Aha, mūsiškė irgi springsta, kosėja. Tik aš įtariu, kad nevisada seilėm, kartais ir atpiltu pienu (antpilą į burną ir realiai vėl nuryja būna). Nežinau ką daryti. Kol kas jeigu pradeda kosėti ant šono guldome. Irgi baisu. Ką darote jūs ?