SIRDISRAMI parašė:
Aš prisiduodu, kad jau pagimdžiau ilgą laiką buvom rugpjūtinukų grupėje, nes terminas buvo 08.29, bet pagimdžiau 09.02 ;) tai tikiuosi priimsite į savo gretas🤭…
Sveikinimai!!! 🥳🎁 Sveiki įstoję į rugsėjinukų gretas 😀
SIRDISRAMI parašė:
Aš prisiduodu, kad jau pagimdžiau ilgą laiką buvom rugpjūtinukų grupėje, nes terminas buvo 08.29, bet pagimdžiau 09.02 ;) tai tikiuosi priimsite į savo gretas🤭…
Sveikinimai!!! 🥳🎁 Sveiki įstoję į rugsėjinukų gretas 😀
SIRDISRAMI parašė:
Sveikinu! 🤩🌷
Vysnine parašė:
Sveikinimai dziugu matyti kai po truputi gimsta visu stebuklai, 😊🩷as irgi buvau jusu grupeje, bet deja teko iseiti..smagu kartais cia paskaityti kaip jums sekas, na…
Pamenu Jus, didžiausi sveikinimai,kad viskas dabar sklandžiai ♥️🙏😍
SIRDISRAMI parašė:
Kolege iš kitos grupes😄 man pavyko 09-03 😄 nors terminas 25 diena buvo
SIRDISRAMI parašė:
Sveikinimai!!!🥰 kaip fainai, aš taip pat pagimdžiau savo berniuką 09.02 😅😅
Labas rytas, nu kur ta mamyte su 4 cm?😂 kaip jum sekasi? Dar negimdot? Man kazkoks neitiketinas dalykas sitiek dienu vaiksciot su 4 cm😂 man dar penktadieni pakrapste kakleli ir sake jau 4 cm, po siai dienai nieko😂 siandien ryte kelnaitese didziausias gabalas isskyru (manau kamstis), nu ir vel daugiau nieko😳 kaip dar pasiskatinti? Labai didele mergyte, nenoriu pernesioti😭 ir taip jau bus sunku gimdyt
2024 parašė:
Labas rytas, nu kur ta mamyte su 4 cm?😂 kaip jum sekasi? Dar negimdot? Man kazkoks neitiketinas dalykas sitiek dienu vaiksciot su 4 cm😂 man dar penktadieni pakrapst…
Seksas gal padėtu😂 kokio dydžio vaikas turėtu but?
UgNė J. parašė:
Seksas gal padėtu😂 kokio dydžio vaikas turėtu but?
Penktadieni sake 4170 echoskopas ismatavo tiek. Tai dabar dar jau kiek dienu praejo😂 man baisu pagalvot