Ana234 parašė:
Sveiki kas geria omega-3 vitaminus kokia dozę geriat? Turiu fjord rašo ypač stiprios koncentracijos.
As siuos geriu, po 1 kapsule per diena.
Ana234 parašė:
Sveiki kas geria omega-3 vitaminus kokia dozę geriat? Turiu fjord rašo ypač stiprios koncentracijos.
As siuos geriu, po 1 kapsule per diena.
GoSi1 parašė:
Taip, jau pasidariau užsakymą iš vaistinės, kai supratau, kad mano beibis tokio dydžio, kokio aš pati gimiau! Tai kažkaip pagalvojau, kad gal nereikia žaisti su ugn…
Aš irgi paskutinius užsakymus iš vaistinės pasidariau po kursų vykusių akušerijos skyriuje.
Artimiausiom dienom dar nusipirkti ko trūksta leliukui ar man iki pilno gimdymo krepšio ir tegul jis būna sudėtas. Aš jausiuos ramiau
Elanders parašė:
Aš irgi paskutinius užsakymus iš vaistinės pasidariau po kursų vykusių akušerijos skyriuje.
Aš taip pat jau pradėjau ruoštis gimdymui nuo 30 sav. Nes kažkaip bijau, kad nebūtų ankstukas, galvoju geriau pasiruošti (nes išėjus į dektretą ir taip nieko neveikiu) ir ramiai laukti TOS dienos, nei stresuoti.
Tai buvo įdomu ar aš viena skubu ar čia jau normalu ruoštis tokiu laiku😊
VikiMiau parašė:
Sveikos, ar jau pradėjot ruošti tašes į ligoninę dėl gimdymo?😊
Dar ne, bet jau turiu planą iki 34 savaitės viską susiruošti ir turėt visada kažkur toliau važiuojant, bent jau į gimdyklą
VikiMiau parašė:
Aš taip pat jau pradėjau ruoštis gimdymui nuo 30 sav. Nes kažkaip bijau, kad nebūtų ankstukas, galvoju geriau pasiruošti (nes išėjus į dektretą ir taip nieko neveik…
Mano jau tase pora savaičių sukrauta, nes kadangi laukiam dviejų mažų širdelių, visi čia pasakoja kad nzn kada pasibels į pasauly kad gali žymiai anksčiau negu planuojama🙂tai sau ramiai susidejus dbr laukiu🙂🫶
viktorijabazariene parašė:
Sveikos, katros tvarketes del dekretinio, pildet kad atskaičiuotu mokesčius, o paskui gali susigrąžinti. Ar ne atskaičiuotu paskui ten kažkiek gražinti gal kuri žin…
Aš pati esu buhalterė ir rašiau prašymą dėl NPD taikymo.
Nuo jūsų pajamų priklauso kiek kitais metais galite susigrąžinti GPM mokesčio.
Jei niekur nebedirbsite, arba neužsiimate individualia veikla, nemanau ar verta netaikyti NPD, nes geriausiu atvėju kokį 100e tik susigrąžinsite, kaip ir sakiau, priklauso nuo jums paskaičiuotų išmokų sumos.
Registre parašė:
Dar ne, bet jau turiu planą iki 34 savaitės viską susiruošti ir turėt visada kažkur toliau važiuojant, bent jau į gimdyklą
Mano planas panašus, dėl viso pikto bent sau visas higienos priemones turėtu pasiruošus.
Net vyras manęs vakar užklausė ar aš viską turiu susipirkus. Pasiklaus kartu poros mokymų apie gimdymą ir pogimdyminę priežiūrą, tai jau jis nori, kad aš būčiau bent jau sau tašę paruoštą turėt. 😀
R2024 parašė:
Sveikos ,kada jau i dekreta ? 😇😁
Penktadieni