Akirnexa044 parašė:
Sveikos,
Tos, kurios pirkote lopšiukus prie lovos, kokius pasirinkote? 🙂
Labas, pirkau lionelo, supuojasi, reguliuojasi auksciai. Kad man realiai jie visi vienodi, tik brando klausimas
Akirnexa044 parašė:
Sveikos,
Labas, pirkau lionelo, supuojasi, reguliuojasi auksciai. Kad man realiai jie visi vienodi, tik brando klausimas
KotrynaRenata parašė:
O gal galite ikelti nuoroda, kuris lionelo supuojasi?
Inuta parašė:
O gal galite ikelti nuoroda, kuris lionelo supuojasi?
Sis supuojasi
KotrynaRenata parašė:
Sis supuojasi
Mes irgi tokį įsigijom
Prover parašė:
Ačiū, kad dalinatės, pasiskolinsiu idėją dėl pakavimo į maišelius ir žymėjimo
Pas mane net ant nėščiosios knygutės parašyta, kad vystyklo reikia, tai tiesiog įsimečiau 🤷 praeitu kartu gimdykloje nereikėjo. O šiaip aš tuos vystykus viskam labai naudojau - tai į vežimuką įklot, tai ant lovos paklot perrengiant, tai dar kur, nepakeičiamas man dalykėlis buvo su pirmu, tai su antra irgi nusipirkau, nes labai patogu ☺️
Bet kad vaiką į jį vystyt, tai nevysčiau niekad, nesuprantu aš tų vystymų 😁😅
InJ@ parašė:
Sveikos, ar pirkot formuojančius apatinius, kad būtų po gimdymo?
Nepirkau. Ginekologės ne viena man sakė, kad jų nerekomenduoja, nes nevyksta joks ten formavimas, tik iš esmės tau dar ir spaudžia organus, kas nėra į naudą. Minėjo, kad su laiku kūnas pats grįš į savo ribas, o pagelbėt jam galiu nebent sportu, bet tikrai ne formuojančiais apatiniais
Gal kitaip yra po cezario, nežinau, bet po natūralaus gimdymo man nerekomendavo nė viena akušerė. 🌸
Akirnexa044 parašė:
Sveikos,
Mes tokį pirkom Tai ir siūbiuoja ir aukštis reguliuojasi ir su ratukais, galima po namus stumdyti
https://www.babycity.lt/lt/maxi-cosi-lopsiukas-lora-air-beyond-graphite-2121043110-3020106-0056?utm_source=kaina24.lt&utm_medium=referral
0000 parašė:
Sveikos! Klausimas dėl siaustinuko į gimdyklą. Ar jis būtinas? Pirkom Bodžiukus (smėlinukus) ir pagalvojau, ar tikrai tam pirmam aprengimui būtent to siaustinuko re…
Rekomenduojama siaustinukas del to, kad nespaustu bambos 😊
0000 parašė:
Sveikos! Klausimas dėl siaustinuko į gimdyklą. Ar jis būtinas? Pirkom Bodžiukus (smėlinukus) ir pagalvojau, ar tikrai tam pirmam aprengimui būtent to siaustinuko re…
Nepasigedau. Smėlinukas tikrai tos bambos liekanos nenuspaudė😀
tinaa98 parašė:
Nepasigedau. Smėlinukas tikrai tos bambos liekanos nenuspaudė😀
Aš irgi siaustinukų neturėjau, tik smėlinukus, viskas buvo ok 😅😁 praktiškiau žymiai. Man atrodo siaustinukai lengviau bijantiems trapaus vaiko, nes daug kas labai bijo mauti rūbą naujagimiui per galvą, kad nenulaužtų 😀 tai dėl to siaustinukus perkasi. Dėl bambos negirdėjau 😅