Mėlyna saulė parašė:
Su dukra taikiau, tai paskui deklaravus pajamas reikejo grazinti, dabar netaikau
Aišku aciu 😊
Mėlyna saulė parašė:
Su dukra taikiau, tai paskui deklaravus pajamas reikejo grazinti, dabar netaikau
Aišku aciu 😊
Išpatirties savos ir aplinkinių, tai yrs didelis didelis skirtumas medicinoje, kur duodi ir neduodi ir kas ką norit sakykit, užmėtykit😅tikrai nepagimdys už mus pačias ir tt. Bet kur priežiūra, dėmesys ir sprendimai kaip priimami, nu nėr ką lyginti. Tikrai yra atvejų ir ne vienas, kur viskas super duper ir be €, bet pinigų kalba visur geresnė, net elementarei ir čia merginos rašėmės kur privačiai eini ir moki pinigus, koks bendravimas, aptarnavimas ir tt.🙂
Aš pati einu pas ginekologa prižiūrinti privačiai, ir visaibkitaip negu poliklinikoje, pora kartu teko susidurti su ginekologėm , tai ačiū ne, aš geriau susimokėsiu ir gausiu puikia priežiūra, taip neturėčiau tam galimybiu tai tektu su tuo susitikyti, bet kadangi galiu tai kodėl ne
Tikrai taip, kaip eini į apžiūrą už pinigus gauni malonia apžiūra, kai eini ligoninėj, tai gauni sausą apžiūrą. Bet dėl gimdymų už pinigus, tai labai daug faktorių. Ant kokios pamainos papulsi ir pan. Bet jei sumoki daktarui pinigus, tai jis tik pastovės prie galvos. Visa darbą padarysit pačios ir akušerės. Ir tai klausimas ar bus tas daktaras. Aš asmeniškai geriau pinigus skirsiu vaikui, o ne kažkam, kas ir taip prisiekęs Hipokrato priesaiką ir už tai gauna algą. Bet kokiu atveju jus prižiūrės, apžiūrės ir padarys viską taip kaip ir reikia. Nepriklausomai nuo to ar įdėjot į kišenę ar ne.
As su dukra turejau gine, pas kuria ejau privaciai, viskas tiko patiko. Tik su laiku eme justis toks na automatas. Kur be jokio akiu kontako tau suberia viska ir viskas. Aisku viskas malonu ir viskas gerai. Pagimdziau, kaip rasiau forume, kai vyko gimdymas, as gimdziau pas kita daktare, bet ji pas mane atejo, nes matomai personalas pasidalino, kad jos paciente gimdo. Viskas irgi liuks, po gimdymo, sutriko mano organizmas, ir geriau vaistus del kiausidziu stimuliavimo, kad galėčiau vėl pastoti. Lankiausi pas ja privaciai, ir pas ja vykdavau jos darbo metu i ligonine, kad paziuretu, ar vaistai veikia ar ne. Taip pat viskas buvo super. Bet kadangi vieni vaistai neveike, o ji dirbo tik su vienais, pakeiciau gine. Ir pas ja taip pat einu privaciai. Turejau nesivystanti, ir vykau i ligonine, kai mano naujoji gine budejo, tai nepajutau skirtumo tarp apsilankymo pas ja ligonineje ir einant privaciai. Tai gal cia nuo zmogaus priklauso🤷♀️
Mėlyna saulė parašė:
As su dukra turejau gine, pas kuria ejau privaciai, viskas tiko patiko. Tik su laiku eme justis toks na automatas. Kur be jokio akiu kontako tau suberia viska ir vi…
Tikrai taip. Priklauso nuo žmogaus. Žmogiškojo faktoriaus. 🙂
O as va kaip tik pirmos laukiausi ejau i valstybine klinika niekur nieko nemokejau ir buvau laabai patenkinta, ginekologe buvo super ir dabar norejau pas ta pacia, deja, isrjo i pencija. Tada nusprendziau, kad reikia privaciai pabandyti, vis gi pinigu kalba ir oan., kaip raso moterys ankstesniuose irasuose... bet faliu pasakyti, kad niekuo negariau, nei to rupescio didesnio nejuntu, dar gi komplikuociau, su tyrimaus ir uzsiregistravimais, bet jau pradejau, tai nebesimetisi gi zmogus dabar bus gerai
Juoda letenėlė parašė:
Taip pat su NIPT sužinojome 11sav. lytį. 🙂
Pirkau flokati iš Vinted idealios būklės už 20 eur 🥳🌸