AsSaSG parašė:
Dar aiskinsiuosi tada 🤪🤪🤪 arba imt kokiu nemokamu atostogu tuos 2 tecio menesius.
Taip planuoju daryt, jei tik darbdavys isleis 🙈
AsSaSG parašė:
Dar aiskinsiuosi tada 🤪🤪🤪 arba imt kokiu nemokamu atostogu tuos 2 tecio menesius.
Taip planuoju daryt, jei tik darbdavys isleis 🙈
MaLi parašė:
Tai va aš ir klausiau mokymus, kad mama tuos du mėn turi grįsti į darbą, tai va man irgi tada gaunasi vasarį grįsti, dviem mėn iš oro į pedagogikos sfera ir po to v…
Pas jus darbas toks tai tada irgi imčiau 24men, man asmeniškai šiaip nėra skirtumo kada grįžt, laukia manęs bet kada🙈 bet priklauso daug nuo to kaip su darželiu bus pas mus. Bet svartau apie 24men taip pat. Nors kazkiek mažiau mokės bet vis šis tas 🙈
R2024 parašė:
Visos rinksites 18men ar yra tokiu kurios 24men ?🙄
24
Juoda letenėlė parašė:
Būsiu pirmakartė, bet epidiūrą tikrai imsiu. Net minties kitokios nėra. 😀
Buvau 32 sav. privačiai echo dėl žemo placentos prisitvirtinimo.
Tada 34 pas valdišką ginę. Dabar 36 pas akušerę streptokoko tyrimui, tada 38 privačiam echo dar registruota galutinei patikrai ir vizitas pas valdišką ginę dar. O toliau neaišku - matyt jau bus 40 sav. suėjus terminui.
Šiandien kaipctik vyras aiškinosi rwikalus su sodra. Tai gan daug išsiklausinėjo, tapo aiškiau. Tai net ur pagal šią naują tvarką tėčiai gali išeiti tėvystės atostogų (mėnesio trukmės ir mamai tuo metu nereikia grįžti į darbą. T.y. abu tėvai bus su vaikučiu).
Tie du neperleidžiami mėnesiai jau atskiras reikalas. Juos gali išnaudot iš karto arba dalimis (aišku priklauso kaip su darbu suderinama ar pan.) Bet realiai vieną mėnesį dar gali išnaudoti vyras dar motinai esant nėštumo ir gimdymo atostogose (vėl gi gaunasi kad abu tėvai bus namie su vaiku).
Dėl išmolų tai mūaų atveju apsimoka labiau eiti 18 mėn dekretinių, nes gaunasi finansiškai 1500 eurų skirtumas lyginant su 24 mėn .😮💨
Basomkojom parašė:
Šiandien kaipctik vyras aiškinosi rwikalus su sodra. Tai gan daug išsiklausinėjo, tapo aiškiau. Tai net ur pagal šią naują tvarką tėčiai gali išeiti tėvystės atost…
Tai taip, darbo kodeksas nepanaikino tevystės 20 kalendoriniu dienu atostogu. Gimus vaikeliui, viras turi teise pasinaudoti tevystes menesio atostogomis iki kol vaikui sukanka vieneri metai. Ir tqda dar plius 2neperleidziami menesiai. Dazniausiais jais vyrai naudojasi moters VPA laikotarpio pabaigoje, bet cia individualiai viskas
Mėlyna saulė parašė:
Tai taip, darbo kodeksas nepanaikino tevystės 20 kalendoriniu dienu atostogu. Gimus vaikeliui, viras turi teise pasinaudoti tevystes menesio atostogomis iki kol vai…
Atostogos 20 kalendorinių dienų ne 30?
jadoren parašė:
Tėvystės atostogos 30 kalendorinių dienų. 🙂
jadoren parašė:
Tėvystės atostogos pagal darbo kodeksa- 30 k.d.