Elanders parašė:
Bet jei niekur nefiksuota, atsakymoni siuntima nera - tai jis kaip ir nepanaudotas butu?
Pažiūrėkit esveikatoj, ten rašo aktyvūs siuntimai, tai jei jis vis dar aktyvus, vadinasi galioja ☺️
Elanders parašė:
Bet jei niekur nefiksuota, atsakymoni siuntima nera - tai jis kaip ir nepanaudotas butu?
Pažiūrėkit esveikatoj, ten rašo aktyvūs siuntimai, tai jei jis vis dar aktyvus, vadinasi galioja ☺️
Jullyyte parašė:
Ar planuojate įsigyti diržą po gimdymo ar koreguojancias kelnaites? 🤔
Kiek zinau nera po gimdybiniai dirzai rekomenduojami.
Aš po pirmo gimdymo buvau nusipirkusi diržą, kurį buvau užsidėjusi kelis kartus, po paskutinio karto (nežinau ar sutapo, ar dėl diržo) taip bloga paliko, taip viską skaudėt pradėjo ir pykinti... nusiėmus praėjo. Po to karto daugiau nebesidėjau ir šį kartą nebeplanuoju....
Elanders parašė:
Siuntimas esveikatoje matysis ar panaudotas. O jei nepanaudotas, galite vykti į kurią norit ligoninę.
Man gydytoja kai rašė siuntimą, tai sako šiaip ir be siuntimo priėmime priimtų jei yra negalavimų/nusiskundimų.
InJ@ parašė:
Kur pirkote?
Seraphine maternity, tuo pačiu ir dvi liemenėles.
singlet_tracer_0v parašė:
O jūs jau pirkotės pientraukius, buteliukų sterilizatorius ir maisto sildytuvus? Aš isivaizduoju maisto sildytuvas yra naudingas net jei ir planuojama mamos pienu m…
Pirkau vieną buteliuką ir vieną pakuotę mažą mišinuko, extra atvejui. Kad man ramiau būtų, jei kažkurią naktį būtų kas nors netikėta ir parduotuvės nedirbtų.
Dar pig paprastą pientraukį iš ali parsisiunčiau.
Daugiau kol kas nieko.
Registre parašė:
Pirkau vieną buteliuką ir vieną pakuotę mažą mišinuko, extra atvejui. Kad man ramiau būtų, jei kažkurią naktį būtų kas nors netikėta ir parduotuvės nedirbtų.
…
Neturiu nei buteliuko, nei kokio čiulptuko ir t.t. Bet draugė atidavusi pientraukį, buteliuko sildytuvą tokį ir dar ten kažkokį dalykėlį ( net nžn las ten 😂 ).
As ir nepirkus nei buteliuku nei pietraukiu. Kažkaip galvoju jei reikes nusipirksiu. Bet net nežinočiau koki buteliuką pirkt. Su mergaite man nereikėjo buteliuku,soskiu,mišinuko. Nes ji nieko neėmė. Išbandžiau visokiu bet tiko tik mp pientraukį tai va turejau bet tik kelis kartus panaudojau. Paskui buvo dar naudingas pasibaigus maitinimui,nusitraukt piena,kaip krūtine jau verždavo,nes mergaitei jau neduodavau. Tai ir kelis kartus ir viskas. Kol dingo pienas.
Jullyyte parašė:
Ar planuojate įsigyti diržą po gimdymo ar koreguojancias kelnaites? 🤔
Aš įsigijau alia korsetines kelnaites ( kompresines), nes girdėjau, kad lengviau pirmom dienom su jom.
Diržo nepirkau, nes taip pat girdėjau, kad su juo labai lengva persistengti ir bus daugiau žalos nei naudos.
Buteliukų ir viso kito neturim. Kažkaip
Optimistiškai nusiteikę - o ir žindymo kursuose minėjo, kad tikrai galima apiseiti be pientraukio ir pan jei yra extra atvejis. Tai kažkaip susilaikiau