2024.09.13 12:22 (prieš 3 sav.)
Sveikos. Nuo pat pradžių buvau šio forumo tyli stebėtoja ir būdavo įdomu pasiskaityti ką rašote, kuo gyvenate. Ir pagaliau pribrendau parašyti ir su jumis pasidalinti mūsų naujienomis, nes galbūt būsime šiame forume pirmos kurios jau gimė🙂 terminas buvo spalio 5 d. Visas nėštumas sklandus ir be jokių papildomų rizikų. Ir staiga sekmadienį paryčiais (8 d.) Pradėjau jausti lyg vandenys begtų, bet taip vos vos ir dar kazkuri laiką galvojau, kad gal jau šlapimo nebelaikau😀 tada kuo toliau tuo labiau pradėjo bėgti ir abejonių jau nekilo, tašes jau seniai i ligoninę buvau susikrovusi. Nuvykus į ligoninę dar pažiūrėjo echoskopu, nes paskutinius du mėn mergytė pilvelyje sėdėjo ir buvo nuspręsta daryti cezario pjūvio operacija, kurios metu apie 11 val. ryto gimė mūsų coliukė 36+1 savaičių. 49 cm ir 2,3 kg. Viskas mums gerai, mergaitė buvo stebima 2 paras, kvėpavo nuo pat gimimo pati. Antrąją parą atidavė man į palatą. Dar vis vargstam su svorio prieaugiu ir krūties paėmimu. Jokių ženklų, kad pagimdysiu anksčiau nejaučiau ir lankantis pas gydytoją nebuvo. Taigi iš spalinukės tapome rugsėjinukės ir gimėme beveik mėnesiu anksčiau. Dar daug planų buvo susitvarkyti ir pasiruošti daugiau naujojo šeimos nario atėjimui, bet ji nusprendė už mus❤️