Šakarmakar parašė:
Tai niekas anksciau laiko nebandet tvarkytis dokumentų? Aš Kaune randu taip, kad galima registruoti tevystes pripažinima pradeto, bet dar negimusio vaiko
Ne, registruojant susipildysim viską iš karto.
Šakarmakar parašė:
Tai niekas anksciau laiko nebandet tvarkytis dokumentų? Aš Kaune randu taip, kad galima registruoti tevystes pripažinima pradeto, bet dar negimusio vaiko
Ne, registruojant susipildysim viską iš karto.
Flamingo parašė:
Merginos,
Labai tinsta ranku pirštai, kaip desreles ir skauda sulenkt🥲 ka dareete tokiu atve…
Skambinkit 113
Flamingo parašė:
Merginos,
Labai tinsta ranku pirštai, kaip desreles ir skauda sulenkt🥲 ka dareete tokiu atve…
Važiuokit į priimamąjį arba skambinkit 112.
https://www.tevu-darzelis.lt/preeklampsija-ir-eklampsija-nestumo-metu/
Aš šian kaip tik buvau apžiūroj, irgi pasakiau, gydytojai, kad tinsta rankų pirštai, sunku sulenkti.. bet sakė, kad nėštumas ir taip yra normalu. Normaliau, kad tinsta nei netinsta 🤷🏼♀️😅 Kitoms ir kojos kai kaladės būna ir veidas visas paburkęs.. toks jau tas laikas 🤷🏼♀️
Maniškė 1,9 sveria. O dėl tinimo tai Aš su pirmagime tindavau, mane prižiūrintis daktaras sakė gerti kuo daugiau vandens ir man tas pasiteisindavo. Jei pajusdavau, kad tinsta pirštai iškart vandenuko šaudavau kelias stiklines ir atitindavau... aišku jei tai preklimpsija tai tas vanduo nelabai ir padės...
Higuaina parašė:
Merginos, o kiek jūsų turtai jau sveria?.😊 Maniškė 3,4 kg jau 😅
3,8kg
Higuaina parašė:
Merginos, o kiek jūsų turtai jau sveria?.😊 Maniškė 3,4 kg jau 😅
Rugsėjo 11 dienos echo duomenimis mano damos sveria po 2,4 kg. 😊😀
Kai pagalvoju ir daug ir mažai. 😀