Elanders parašė:
Storesnį medžiaginį kombinezoniuką, kažkas tokio:
Aš tokius du pasiruošiau, vieną 56 d, kitą 62.
Elanders parašė:
Storesnį medžiaginį kombinezoniuką, kažkas tokio:
Aš tokius du pasiruošiau, vieną 56 d, kitą 62.
Elanders parašė:
Nu paskutinis jau arčiausiai manojo - man nustatytas 10.09 🤩
🥰🥰🥰
Man leido mankstas, mankstas baseine nuo liepos pradzios, tai lankiau iki pat rugsejo pradzios. Buciau ir toliau kankius, bet gi persalau ir kosulys belekoks kankino. Dabar dar kosciu, bet jau daug maziau.
Elanders parašė:
Nu paskutinis jau arčiausiai manojo - man nustatytas 10.09 🤩
Nelankiau jokių mankštų, nes turėjau hemotomą. Baimės buvo labai daug, stengiausi kuo daugiau ilsėtis ir karts nuo karto išeidavau pasivaikščioti. Hemotomai dingus ir pilvukui ryškėjant prasidėjo nugaros apačios skausmai, tai su gydytojos leidimu pradėjau lankyti baseine mankštas. Super padėjo, nugaros skausmas dingo. Planuoju mankštų nebelankyti nuo 38 savaitės, o iki gimdymo nesudėtingais tempimo pratimais namuose apsiimsiu. ☺️
Sveikos, kadangi aš čia retas svečias, pasiskaitinėju tik kaip visoms sekasi 🤭
Vakar buvau vizite, tai mergina jau 2.5kg, numato, kad bus smulkesnė nei pirmagimė, bet čia jau kaip aš sakau, būrimas iš tirščių. Nes pirmagime sakė bus didelė, gimė normalaus svorio 3.6kg.
O tos, kurioms jau ne pirmas vaikutis, kaip Jūsų vyresneliai reaguoja šiuo metu apie kalbas, kad greitai sese/brolis bus? 🤗
Maniškei Davis trijų metų, labi supratinga mergaitė, sako, kad labai laukia, dalinsis, padės man, bet kažkokia vidinė baimė, kad persilauks sesės ir jau kai grįšim bus bomba nervų.. 😬🫣 Žinoma, suplanavę esame dovana nuo sesės dičkei, kad įsiliejimas būtų minkštesnis. bet lenda baimės, kaip čia viskas bus 🥹🤗
Tai vat, pasinėdavojau. 😅🤭
BlingBling parašė:
Sveikos, kadangi aš čia retas svečias, pasiskaitinėju tik kaip visoms sekasi 🤭
Kol kas mėgaujuosi dukros šnekomis apie jos būsimus veiksmus ir santykius su broliuku, tikiuosi, kad tų kalnelių bus kuo mažiau, kad pavyks išlaviruoti, suteikti pakankamai dėmesio🥰
Higuaina parašė:
Merginos, o kažkokių žaisliukų ar pan pirkote? Nesuprantu, ar tokiam mažam kažko reikia? 🫣🫣🫣 Ar čiut vėliau?
Kabinamų kontrastinių žaisliukų pirkau, kuriuos naudosiu ant lavinamojo kilimėlio. Taip pat ir kontrastinių knygučių/kortelių paėmiau.
Higuaina parašė:
Merginos, o kažkokių žaisliukų ar pan pirkote? Nesuprantu, ar tokiam mažam kažko reikia? 🫣🫣🫣 Ar čiut vėliau?
Oj dar spėsit 😊 manau ir pridovanos dar tu žaislu 😅