Cinamo parašė:
Sveikos!
Truputi nerinauju kad vis dar nejauciu judesiu🥹 prasidejo 17 nestumo savaite, plac…
Pas mane irgi 2 nestumas,placenta gale, siandien 17sav lygiai, kartais lyg kazkoki suplazdenima sujauciu,bet retai
Cinamo parašė:
Sveikos!
Truputi nerinauju kad vis dar nejauciu judesiu🥹 prasidejo 17 nestumo savaite, plac…
Pas mane irgi 2 nestumas,placenta gale, siandien 17sav lygiai, kartais lyg kazkoki suplazdenima sujauciu,bet retai
Eva_2025 parašė:
Sveikos,
Taip.
Cinamo parašė:
Sveikos!
18 savaitė į pabaigą ir dar nejaučiu nors antras nėštumas
Eva_2025 parašė:
Sveikos,
Tikrai taip
Lauu parašė:
18 savaitė į pabaigą ir dar nejaučiu nors antras nėštumas
Aš vakar vakare atsigulus tokį kaip kulversti pajaučiau viduj, iki šiol lengvus paplazdenimus retsykiais jaučiau... Šiandien pasakiau gydytojai nes kaip tik vizitas bv, sako oj dar per anksti, negali jausti nieko dar 🤔 bet galvoju, tikrai ne koks inkstas apsivertė 😃😃😃
Tiuutea parašė:
Aš vakar vakare atsigulus tokį kaip kulversti pajaučiau viduj, iki šiol lengvus paplazdenimus retsykiais jaučiau... Šiandien pasakiau gydytojai nes kaip tik vizitas…
man irgi sake, kad dar per anksti, bet tas jausmas tikrai kitoks, nei kokios dujos po zarnyna varineja
Lialiah parašė:
Gal kas iš jūsų susidurėt su bakterine vaginoze nėštumo metu? Ar ilgai truko gydymas ? 🫣 Ginekologė išrašė žvakučių su antiobiotikais, info nesuteikė ar pakenks vai…
Nesirgau nėštumo metu. Bet manau vaistai geriau, nei sirgti. Plius šiaip diskomfortas. Jei pakenktų vaisiui tai gal neskirtų tų vaistų. Kažkaip logiškai galvojant 🫢