emma12 parašė:
Aš neiškesčiau nesužinojus ko laukiuos , turit didelę kantrybę jaigu tik pagimdžius norit žinot , aš kantrybės visai neturiu , jau kai gaunu pirmas nuotraukas , žiu…
😅🤭 As irgi dabar noriu suzinot kas pas jus gyvena 🫣🤭
emma12 parašė:
Aš neiškesčiau nesužinojus ko laukiuos , turit didelę kantrybę jaigu tik pagimdžius norit žinot , aš kantrybės visai neturiu , jau kai gaunu pirmas nuotraukas , žiu…
TylaMF parašė:
Butinai pranešiu kai tik sužinosiu 😁
emma12 parašė:
Šiuo metu tikrai kad pelkių vanda , vakar viena diena geriau buvo , jau maniau praeis visi negerumai , o šiandien visa diena galva skauda , plaukai nešukuoti , suve…
Oj mergaites kaip as jus uzjauciu kam bloga kas vemia siaubas savijauta tikrai nekelianti dziaugsmo laikykites ,🙏 o jus tikrai ne vanda 🙈 tikiu jog esate labai grazi moteris tik savikritiska 😏 o jus y darba neinat? Jum jau cia ne pirmas nestumas matau. O man pirmas ir tikrai atrodo kol kas nepasakyciau kad laukiuosi jei ne augantis pilvelis sikna nebetelpa y geriausius dzinsus ☺️ valgau viska kaip valgius visko noriu atrodo.. o kas manyje gyvena net nezianu nenutuokiu tik zinau kad labai aukstas hcg buvo o jei aukstas sako tas budinga mergaitems bet kas ten zino
Neytiketina parašė:
Oj mergaites kaip as jus uzjauciu kam bloga kas vemia siaubas savijauta tikrai nekelianti dziaugsmo laikykites ,🙏 o jus tikrai ne vanda 🙈 tikiu jog esate labai graz…
Man is visko sako bus berniukas bet sirdies duziai leliaus virs 146-150 buna ,tad kartais mastau ar ne mergyte bus;) bet kas bus tas ;)vyras sako nesakyk taip berniuko laukiu;D nes dukra labai jo neklauso;DDDDD sako man vienos raganeles per akis;D
Panelytė@ parašė:
Man is visko sako bus berniukas bet sirdies duziai leliaus virs 146-150 buna ,tad kartais mastau ar ne mergyte bus;) bet kas bus tas ;)vyras sako nesakyk taip bern…
Mano vyras irgi labai laukia berniuko , as linkusi irgi prie berniuko, ir nuojauta berniukui . Bet jei bus mergaite tai vyras bus pagerbtas tarp moteru svarbiausia man ,kai 5 nėštumas o tik vienas gimdymas ,kad isnesioti zirniuka sveika ir pagimdyti .
Oj merginos siandien vos nenumiriau is isgascio papietavau kavineje ,iseidama ,kaip pliukstelejo man kazkas i kelnaites ,toks jausmas kad viskas mmm su kresuliais ,kaip as begau i wc ,kad jus zinotumete ,mano akys pilnos baimes buvo .....o pasirodo prg zvakutes likuciai ,bet tiek daug issiliejo ,jau vartoju dvi sav tokio nebuvo ...sirdis iki siolej baladojasi
BožkeK parašė:
Oj merginos siandien vos nenumiriau is isgascio papietavau kavineje ,iseidama ,kaip pliukstelejo man kazkas i kelnaites ,toks jausmas kad vi…
🫂 Man vakar vakare panašiai buvo tik be pliūpsnio, o likučiai visad išbėga pirmoj dienos pusėj. Šįryt pagalvojau ar negali kažkaip vandenys pratekėti.. nuverkiau posmą nuo tų minčių ir vyras sako, važiuojam vakare pas gydytoją. Tai va irgi visą dieną širdis kulnuose
dobilėlis7 parašė:
🫂 Man vakar vakare panašiai buvo tik be pliūpsnio, o likučiai visad išbėga pirmoj dienos pusėj. Šįryt pagalvojau ar negali kažkaip vandenys pratekėti.. nuverkiau po…
Nemanau , jog vandenys . As 6 dienas atgal buvau echo . O jau vel noriu ,kita sav einu pas genetika ,nesulaukiu atrodo echo daryciau i sav karta
Popsas parašė:
Merginos, o kaip dėl pažymos darbdaviui? Kada jau galima prašyti jos, kaip viskas vyksta🤔 Kada pranešėte apie neštumą darbovietėje? 🤗
Mano vadove jau zino. Nes negalejau nuslepti savo blogos savijautos. O ir palaikymo daugiau sukaukiu. Pasiule daznesni darba is namu nors pas mus nera labai iprasta dirbti is namu. Tai zino tik ji. Is darbo niekas daugiau nezino. Pasakiau as jai, kad oficialiai pranesio po antro echoskopo jei viskas bus gerai. Ji siltas zmogus, todel zinojau, kad pasakius man paciai bus ramiau.