Panelytė@ parašė:
As jau pranesiau;D as vistiek stazo deja nesurinkau;D gavosi ne pagal plana;D
Anskti pranešėt 😁 aš laukiu didžiojo ultragarso, kad pirmiausia pasižiūrėtu ar viskas gerai, gal dar ir Nipt darysiuos 🙂
Panelytė@ parašė:
As jau pranesiau;D as vistiek stazo deja nesurinkau;D gavosi ne pagal plana;D
Anskti pranešėt 😁 aš laukiu didžiojo ultragarso, kad pirmiausia pasižiūrėtu ar viskas gerai, gal dar ir Nipt darysiuos 🙂
SvajonėsLaukianti parašė:
Kažkoks siaubas, kaip galima viešintis tokia info.... neįtikėta
As esu ir pasibaisejus,nes pasirodo visi zinojo vos po pirmo mano apsilankymo pas ginekologe kai oasake kad yra nestumas,tai buvo 5+3. Nu bet ka dabar zino tai zino,kaip sakau nuodemes as nepadariau pastodama,esu dirbanti normali moteris,ne kokia asociali su begale vaiku
AušraR parašė:
Man panašiai gausis, tik tuos neperleidžiamus mėnesius reikės padirbti, dar reikės pasižiūrėti kiek atostogų turiu, jas išnaudoti 😁 darbovietei bus staigmenėlė 😅😅 k…
Man vasario 23 grizti i darba kaip ir reiktu, tai sausi manau jau skambinsiu kalbetis 😅
Ramonyte parašė:
Man matosi pilvukas, gal dėl to kad jau trečias vaikiukas ir darbe jau sulaukiau klausimų ar nesilaukiu, bet atsakiau kad ne, noriu sulaukti scano ir 13 savaite pl…
As turiu kolege, kuri pamenu smulkute tokia buvo ploksciu pilvuku, ziema per baliu dar aptempta suknele buvo. Sia savaite kazkaip atkreipiau demesi, kad laisvesnius dzinsus nesioja ir palaidines ir sukneles tokios laisvos, uzkritusios, neverziancios per pilva. Ir lyg pastebejau pilvuka. Ir nemalonu klaust. Gal zmogus pvz tik svorio priaugo. 😂 todel tikiu, kad jusu kolegom kurie klause ar nesilaukiat ir kai atsaket, kad ne, turejo buti nepatogu 😂
Na pas mane antras nestumas, bet si irgi kitoks nei pirmas. Tikrai kol kas sunkesnis, apart sleikstumo, jegu trukumo dar lb pradejo kamuoti nugaros skausmai. Su pirmu turejau epidura, gal del to. Nebezinau, bet tiesiog kosmosas.. pradzioj skaudejo tik desine puse, dbr perejo i kaire. Bet grynai dubens kaulus atrodo kazkur ten 🤯 praeina po nakties, pavaikstau ir vel.. zodziu dairausi jau kokiu mankstu, nes gal bsk ir fiziskai apsileidus buvau 🙈 sporto lb minimaliai buvo pries nestuma. Laukiu kzk geresniu dienu, bet nu jei jau dbr ir i wc nakti keliuosi ir nugara skauda, bijau ir laukt, kad gal neateis tos geresnes dienos 🙈 supirmu is vis nakti visa praktiskai nestuma nesikeliau, lb retai pasitaikydavo ir siaip kazai diskonforto buvo, apart rugstinguma. Viduj kazkaip jauciu, kad bus mergaite Kas butu visai smagu. Pas genetika eisiu 24 d. Ir manau po konsultacijos apresiu del nipt, bet manau tikrai darysiuosi, nes mano ir amzius jau vyresnis, tai manau tikrai rekomenduos 🙃 turiu klausima, kurios daresi-darysis-kokie tie nipt buna? Man gine sake, kad ten kaina priklauso nuo to, ka nori istirti. Darbe pasakysiu kuo veliau, kai bus kokia 20-22 sav. Kad tikrai jau zinosiu, kad na jau kaip ir tikrai cia viskas 😂 kadangi daug dirbu is namu, tai nelabai kas ten ir supras 😂🙈 na bent as taip manau, bet kaip cia kzk sake, gal zn daugiau nei galvojam 😂 yra tikrai pastabesniu, nes as tai is tu, kur tikrai pamatys paskutine, kad kazkas laukiasi 😂🙈
Briigute parašė:
As turiu kolege, kuri pamenu smulkute tokia buvo ploksciu pilvuku, ziema per baliu dar aptempta suknele buvo. Sia savaite kazkaip atkreipiau demesi, kad laisvesnius…
Na kadangi pokalbis vyko gana linksmas, kolektyve turim jau 2 neštukes, tai ir klausimas skambėjo ar tik nebūsi trečia 😃😃😃, sakau ne ne ne 😀😀😀, tai manau nesijaute nemaloniai, bet kažkaip rodos ir nepatikėjo, nes visi labai į tą pilvuką mano žiūri, arba man vaidenasi 😊😊😊😊
emma12 parašė:
Aš po pirmo skano ir nipt . Viskas lyg gerai , atitinka 10 sav +6 dienos. Dabar lauksiu nipt atsakymu
Kur darete Nipt!?kiek mokejote ?atsakymas po savaites ?