BožkeK parašė:
As visada 9.15 einu laukiam geru naujienu .
Man siandien toks jausmas ,kad vaisius pilvelyje soka , nes tai ten suduria tai te…
Na va tuoj eisiu as ,kazko bijau paprasysiy nusifilmuoti nors biski;)
BožkeK parašė:
As visada 9.15 einu laukiam geru naujienu .
Man siandien toks jausmas ,kad vaisius pilvelyje soka , nes tai ten suduria tai te…
Panelytė@ parašė:
Manau leis tikrai . Na visada neramu eiti pas ginekologe ,galvoji ar viskas gerai .
Solis parašė:
Dar noriu paklaust kaip jūs patartumėt gydyti pūslės uždegimą? Jaučiu, kad kimba man jis. Dabar prieš naktį tarp kojų įsidėjau karšto vandens butelį. Ir vis geriu i…
Laba,man padeda petrazoliu arbata. 🥰
DadiKA parašė:
Sak normaliai taip? 🫣😂 geras. As jau po vizito, duodas malasi kaip kirminukas mazas lelius. Tik kaip sunkiai mate, seseliai metesi vis, teko kelt dubeni ir ziurejo …
O geras! Pas mane terminas taip pat gegužės 21 d. Ryt einu į VGN, sakė apžiūrės, įvertins ką genetikė užfiksavo ir užves kortelę.
BožkeK parašė:
Manau leis tikrai . Na visada neramu eiti pas ginekologe ,galvoji ar viskas gerai .
Leido sako jusu nestumas gi;D 17+2 sveria 185gr;) bet jinai ziuriu uzrase rauksle 3,3 norma vistiek susinervinau. Jinai sako viskas atrodo tvarkoje augate. Po dvieju sav sikart ateit.
Panelytė@ parašė:
Leido sako jusu nestumas gi;D 17+2 sveria 185gr;) bet jinai ziuriu uzrase rauksle 3,3 norma vistiek susinervinau. Jinai sako viskas atrodo tvarkoje augate. Po dvie…
Nors 13 sav sake 1,5 buvo suaijaudinau labai. Nosyte rado viska ka reikia
Panelytė@ parašė:
Leido sako jusu nestumas gi;D 17+2 sveria 185gr;) bet jinai ziuriu uzrase rauksle 3,3 norma vistiek susinervinau. Jinai sako viskas atrodo tvarkoje augate. Po dvie…
Gal suklydo del rauksles ,įdomiai kaip, na eisite jau po dvieju sav tai išsamiau viska pamatuos . Jinai tai jo ,sako man ,siai dienai viskas gerai ,ziuresime kaip toliau, i pilva neilysiu
Panelytė@ parašė:
Ir mane nervina, kad ji sako atrodo viskas gerai ,augate .... toks jausmas ,kad netikra savo veiksmuose
Panelytė@ parašė:
As irgi sunerimciau del sprando rauksles ,bet manau blogai pamatavo .
Man ginekologė sakė atnešti šlapimą tarp 11 ir 12 sav. pasėlio tyrimui. Tačiau lyg toks jausmas, kad puola pūslės uždegimas. Kaip jūs patartumėt elgtis: ar nusipirkti Urinal akut ir šiandien išgert tablete ir rytoj vežti šlapimą ar negerti Urinal akut ir tiesiog priduot šlapimą? Ginekologė prigąsdino, kad jei bus pasėlyje kas nors reiks gerti antibiotikus. O aš jų taip bijau dėl kūdikio.