BožkeK parašė:
As irgi sunerimciau del sprando rauksles ,bet manau blogai pamatavo .
O kiek ta raukšlė turi būti?
BožkeK parašė:
Solis parašė:
Kuo vaisiaus sprando raukšlė yra storesnė, tuo didesnė Dauno sindromo ar kitų chromosominių apsigimimų tikimybė. Kai yra anomalijų, šiame kaklo audinyje kaupiasi daugiau nei įprastai skysčių. Rodiklis laikomas normaliu, jeigu sprando vaiskuma yra ne didesnė nei 2,5–3 mm.
Solis parašė:
Man ginekologė sakė atnešti šlapimą tarp 11 ir 12 sav. pasėlio tyrimui. Tačiau lyg toks jausmas, kad puola pūslės uždegimas. Kaip jūs patartumėt elgtis: ar nusipirk…
As geriau Urinala ir man buvo dar blogiau. O isgerus gera litra petrazoliu arbatos viskas praejo. Kadangi esu turejus inkstu geldeliu uzdegima,tai tik liaudiskos petrazoles padejo. Namie prisisodinu ju ir turiu visados😊
BožkeK parašė:
Tiesiog sake kad svarbu iki 13sav geri rezultatai o paskui jau netikslu buna;)
Panelytė@ parašė:
Tiesiog sake kad svarbu iki 13sav geri rezultatai o paskui jau netikslu buna;)
Aa jo , todel ir siunčiama iki 12 sav pamatuoti ta rauksle . Tiesa sakot .
Solis parašė:
Man ginekologė sakė atnešti šlapimą tarp 11 ir 12 sav. pasėlio tyrimui. Tačiau lyg toks jausmas, kad puola pūslės uždegimas. Kaip jūs patartumėt elgtis: ar nusipirk…
As vakar pridaviau slapima, paseliui, jei bus bakterija reikes gerti antibiotikus ,bet geriau nei su bakterija vaikscioti ,blogiau vaisiui negu antibiotikai.
Ir ta vaiskuma matuojama 11-13+6 sav. Paskui gali buti didesne.
Myta parašė:
Kuo vaisiaus sprando raukšlė yra storesnė, tuo didesnė Dauno sindromo ar kitų chromosominių apsigimimų tikimybė. Kai yra anomalijų, šiame kaklo audinyje kaupiasi da…
Todel jau nebetikslu taip sakyti.
Sveikos. Kiek skaitau, tai jus visos atrodo turit labai daug echoskopu? As turejau tik 8 sav del patvirtinimo ir poto 12 sav tas didysis echo klinikose. Pas ginekologe lankausi, bet mano poliklinikoj nera echo aparato, tai dabar sekantis tik 18-20 sav, kas bus gruodzio viduryje, o 12 sav buvau tik 10.17d..... kartais atrodo isvis ar as laukiuosi..? Kai negali pamatyt tai tas jausmas kazkaip atrodo netikras Noreciau nueit dar privaciai, bet kai pagalvoji koks tikslas eit kad tik pamayt... Siaip rizikos nera, daremes nipta, viskas ok, nu bet mane tas smalsumas ir noras matyt leliuka per ekrana kasdien prazudys