Eva_2025 parašė:
Sveikos,
Priziurintis gyd turejo skirti. ;) apie 4000-8000tv
Eva_2025 parašė:
Sveikos,
Priziurintis gyd turejo skirti. ;) apie 4000-8000tv
BožkeK parašė:
1600 nera didele dozė, drąsiai galite gerti . As nieko negeriu ,jokiu vitaminu . Pries tai gerdamas vit D 4000 ,optimaliausia doze
O kodėl? Vitaminas D ir omega3 labai svarbūs vaikelio vystymuisi ir mamai (pvz. mažina preeklampsijos ir GD riziką). Pas mane D normose, nes visad sąžiningai gerdavau, bet endokrinologė rekomendavo būtinai būtinai tęsti palaikomą dozę, taip pat ir ginekologė.
Aurelelyte parašė:
Aš nežinau kas auga. 😀
Gegužės 21d. Pagal mm, 19d. Pagal echo 🙂
Briigute parašė:
Verkiu. Siandien ziuriu, kad priaugus jau 4kg. alkana nuolatos. Man sunku istvert iki pietu, o paskui iki vakarienes. Pavalgau ir vel noriu valgyt. 😭😭 kaip save …
Maziau uzkandziauti?
Kokius vitaminus vartojat? Man ginekologe sake folio rugsti vartoti iki 12 sav. Taip ir gavosi su vienu pakeliu. Papildomai pirkti nereikia.
As ieskojau kaip tik vitaminu nesciosioms, ta pati elevit ziurejau. Man ginekologe sake galiu vartot visus vitaminus isskyrus E ir A. O visuose nesciuju vitaminuose yra arba E arba A vitamino. Omega 3 irgi konkreciai reikia rasti be kurio nors is siu vitaminu. Jums del A ir E vitaminu nieko nesake? Dabar pradejau gerti magni su b6. Vit D turiu lasiukais. Nesugalvoju kaip ji vartoti. O gelezies, kaip ne keista netruksta. Nors as i anemine puse. Matyt burgeriai su jautiena ir kepeneliu valgymas pakele gelezi. 😂
Briigute parašė:
Verkiu. Siandien ziuriu, kad priaugus jau 4kg. alkana nuolatos. Man sunku istvert iki pietu, o paskui iki vakarienes. Pavalgau ir vel noriu valgyt. 😭😭 kaip save …
Aš priaugau 2kg, kol atostogavau alkio nejaučiau, matyt dėl karštos oro temperatūros, o grįžus, siaubas, atrodo pavalgau ir viskas akimirksniu virškinasi, o neužkandžiaut neišeina, nes skrandį skaudą, o nuo skausmo pykina 😂 suprantu labai.. jau nežinau kiek maisto dėtis su savim į darbą 😂😂 man dar gydytoja pasakė, kad priaugti reiktų iki 14-15kg nuo pradinio svorio, tai dabar spaudimą jaučiu😂😂
Sveikos! Noriu pasidalinti musu pasiruosumo darbais 😃 siandien planuojam su seima pasidaryt baby shower 💙🩷 atsakymus turim nuo 10 savaites, o dabar jau 16!!!🥲😅 net pati nesuprantu kaip tiek kantrybes turejau islaukt tiek ilgai 😱😅💌 bet kazkaip norejom, kad bent kiek pilvukas jau butu. Labai laukiam vakaro 👏
dobilėlis7 parašė:
Man jūsų 1600IU atrodo normali dozė, bet prižiūrintis gydytojas geriausiai turėtų žinoti kas jums tinka 🙂 Dar reiktų visuomet pasiskaičiuoti, jei geriami polivitami…
Aš jokių kitų kol kas negeriu, žiemą sakė geriau pradėti sakė gerti tuos elevit. Man parašė būtent šiuos mumomega, sakė , kad speceliai nėštukėms. Tai čia suprasti reik kad netinka kiti ar kaip. O kokie tie patikimi žuvų taukai?