Mamos, kokį magnį vartojate? Vyras tokių miltelių turi prisipirkęs, galvoju, ar tiks ir man tie patys, ar ieškot kažko geresnio...
Sveikos ❤️ As irgi nieko nejaučiu 🫣 nei judesiuko pas mane nors prieki įsitaisė bet nieko. Po darbo jaučiu tik tempimą nes ilgos valalndos ir stovimas darbas 🫣 truputi dar krūtinė skauda. Apetitas nežmoniškas Mano....galėčiau valgyt ir valgyt 🫣 baisu kas bus nėštumo pabaigoje 😁
BožkeK parašė:
Hormonai tai dopleri turite, nepasiklausot judesiuku ?pas jus matyt vaikis pasislėpė, kadangi daug vietos ,ir nesijaučia, nes apacioja labai mazai vietos geriau …
Na taip atrodo daug bet neramu kad net ant sono atsigulus nieko nejauciu;(
Panelytė@ parašė:
Nesijaudinkite taip, visoms skirtingai aš nieko nejaučiu irgi, būna krutinu tą pilvą atsigulus ir tikiuosi bakstelėjimo - ir nieko. Kažkaip įstrigo perskaitytas sakinys, kad kaip jaučiamės taip ir transliuojam leliui pilve, todėl stengiuosi nestresuoti kiek įmanoma 🫣😀
spogee parašė:
Sveikos ❤️ As irgi nieko nejaučiu 🫣 nei judesiuko pas mane nors prieki įsitaisė bet nieko. Po darbo jaučiu tik tempimą nes ilgos valalndos ir stovimas darbas 🫣 trup…
O jetau žinau apie ką kalbat dėl apetito, man lygiai tas pats🤭 stengiuos ieškot sveikesnių alternatyvų visokių, bet atrodo mano kūnas šaukte šaukia šūdmaisčio visokio🫣
Panelytė@ parašė:
Man ant sono visai irgi nieko nesijaucia. Dazniausiai sedint jauciu. Arba ant nugaros gulint.
viiva parašė:
Mamos, kokį magnį vartojate? Vyras tokių miltelių turi prisipirkęs, galvoju, ar tiks ir man tie patys, ar ieškot kažko geresnio...
As vartoju diasporali ,miltukus 400mg . Kaip vaistini preparata .
Mes po šiandieninės apziuros. Mum 15sav+2d ilgis mazdaug 10.3cm svoris mazdaug 112g. Leliukas spurda bet lyties dar aiskiai nesimate. Man vienakart atrode kad mergaitė o kita kad berniukas tai neaisku🤦sake placenta priekinej pusej ir kad turėčiau savaites eigoje pradeti jausti judesius🥰
Sveikos! Gal kuriai taip pat gaunasi 18-20 sav. Per kalėdinę ir naujametinę savaitę? Lankausi klinikose, Kalėdinę sav. vietos negavau, dabar penktadienį bandysiu naujametinei savaitei gauti, bet bijau kad gali nepavykti. Gal žinot kiek laiko galima vėluoti, jog tas ultragarsas tikslus butu?
viiva parašė:
as vartoju diasporal direct, labai paprastas vartojimas tiesiog isgerti miltelius ir tiek