Aurelelyte parašė:
Nezinau. Eisiu i 8kabineta. O jus i kelinta?
Ai, tada ne. As i 111kab
Aurelelyte parašė:
Nezinau. Eisiu i 8kabineta. O jus i kelinta?
Ai, tada ne. As i 111kab
Aurelelyte parašė:
Su pirma po gimdymo kai buvau nemokamoj palatoj (nebebuvo) tokia situacija buvo, kuri man nepatiko, tai nesakau, kad jis geras ginekologas jau.
O gal galit pasidalint kas buvo? Mane jis tik vizitavo, tai nieko apie tai blogo negaliu pasakyt, bet ir vizitas, kaip ir echo truko 3min 🤭
Gretuk parašė:
O gal galit pasidalint kas buvo? Mane jis tik vizitavo, tai nieko apie tai blogo negaliu pasakyt, bet ir vizitas, kaip ir echo truko 3min 🤭
Galiu.
Kadangi nemokama palata buvo, pagulde 17mete salia manes. Atejo tikrint manes "kaip jums sekasi" ir pan. Labai mandagiai
O su ta kita mama taip grubiai kalbejo, grubiai apziurinejo, kad man akyse krito. Juk ir ji tokia pat pirmakarte mama buvo, kaip ir as tada.
Aurelelyte parašė:
Mano atveju diagnozavo 13sav echo, nes dengia gimdos kaklelio ziotis, plius hematoma. Tai su siuo echo ziures pakile ar ne. Jei nebus - toliau dar stebes ir planini…
Man irgi dengia, bet kol kas gydytoja negąsdino, tik parašyta, kad placenta žemai ir dengia žiotis. Bet pirmeigos niekas nediagnozavo dar, kadangi dažnai tokia situacija pasitaiko ir susitvarko vėliau. Jums nebuvo kokio pakraujavimo nedidelio?
Briigute parašė:
Man buvo kad pentadieni-sekmadieni jauciau non stop. Dabar vel aprimo. Vakar vakare tokia susirupinus buvau, laikiau ranka ant pilvo, bandziau sulaukti judesio. Tad…
Gali būt, kad buvo nusisukes ar pozicija kita, nes neseniai pajaučiau vėl judesiukus iš pradžiu pajaučiau tokius švelnius bumtelėjimus į puslę, šiandien kažkaip spaudė šlapimo puslę tai tikriausiai buvo kažkaip prisispaudes žemai, o po pajaučiau lyg tokį suspurdėjimą kaip apsisuktų ir tada porą stiprių spyrių žemiau bambos , kad net pilvas kaip pajudėjo, tai net nurimau.
ninna parašė:
Man irgi dengia, bet kol kas gydytoja negąsdino, tik parašyta, kad placenta žemai ir dengia žiotis. Bet pirmeigos niekas nediagnozavo dar, kadangi dažnai tokia situ…
Manes kaip ji ir negąsdina,tik pasake privalau parašyti pirmeige ,placenta 12mm iki zociu,pasake kad parasys ,kad vėliau nepamiršti pasižiūrėti vel ar kyla . Sako dažniausiai kyla. As nekraujavau tfu tfu tfu . Ir dabar stengiuosi ramiai vaikscioti nieko ne tampyti.
Kieno dar žemas feritinas? Mano atsakymai atėjo 22.... buvau apstojus gerti fercelaną. Dabar vėl reikės pradėti. Nors nežinau kaip ten skrandžiui, kai rūgštys vakarais visad kyla ir dar prieš miegą fercelan išgeriu, gal nesugadinsiu skrandžio... gal dar kas feritiną keliasi ir kuo?
Aurelelyte parašė:
Galiu.
Kadangi nemokama palata buvo, pagulde 17mete salia manes. Atejo tikrint manes "kai…
Sakyciau labai neprofesionalu ir patirties stoka, gaila, kad taip elgiasi ilgus metus dirbantis daktaras 🤷♀️
Doville89 parašė:
Kieno dar žemas feritinas? Mano atsakymai atėjo 22.... buvau apstojus gerti fercelaną. Dabar vėl reikės pradėti. Nors nežinau kaip ten skrandžiui, kai rūgštys vakar…
Mano kritiškai žemas buvo vos 7, tai lašino 5ampoles geležies, po mėn vėl tikrins kokia situacija
ninna parašė:
Man irgi dengia, bet kol kas gydytoja negąsdino, tik parašyta, kad placenta žemai ir dengia žiotis. Bet pirmeigos niekas nediagnozavo dar, kadangi dažnai tokia situ…
Dar nebuvo. Bet mate, kad dengia.
BožkeK parašė:
Manes kaip ji ir negąsdina,tik pasake privalau parašyti pirmeige ,placenta 12mm iki zociu,pasake kad parasys ,kad vėliau nepamiršti pasižiūrėti vel ar kyla . Sako d…
Tai jum tik uzrase, kad dengia, nes 12mm nuo ziociu. Tai yra skirtingi dalykai, nei pvz man, kai dengia.
Gretuk parašė:
Sakyciau labai neprofesionalu ir patirties stoka, gaila, kad taip elgiasi ilgus metus dirbantis daktaras 🤷♀️
Aha. 💁🏻♀️ nu gaila, teks eit pas ji vel.