LivetaN parašė:
Sveikos. Būsimos ir esamos mamytės.. neramina mane mano šlapimo tyrymai.. vis randa kraujo.. pati jokių tepliojimų nepastebiu.. kažkaip bijau, gal kam taip buvo? Da…
O jūsų nesiuntė pas urologą?
LivetaN parašė:
Sveikos. Būsimos ir esamos mamytės.. neramina mane mano šlapimo tyrymai.. vis randa kraujo.. pati jokių tepliojimų nepastebiu.. kažkaip bijau, gal kam taip buvo? Da…
BožkeK parašė:
Merginos pasidalinsiu savo atradimu jei visa diena pavaikstau ,skauda kuna ,tempia pilva,kirksnis skauda ...tai pastebejau ,jo dusas labai padeda atsipalaiduoti …
Su karštu dušu ir vonia atsargiai, nepersistenkit, kūno temperatūros negalima užkelti Gali pakenkti mažiukui. Bet suprantu, aš į vonią lendu, tik stengiuos ne per daug užkaitinti
viiva parašė:
Sveikos, ar jau nešiojate nėščiųjų rūbus? Nusipirkau Vintede džinsų M dydžio. Vieni tik vos vos apsmukę, kiti visai nesilaiko ant klubų 🙈 gal kuri norėtų įsigyti iš…
Sveiki, aš prieš keletą savaičių nusipirkau labai panašius, bet tuo metu man jie irgi smuko, tai užsidėdavau paprastą diržą ant džinsų tamprios dalies daugmaž ties bamba ir užlenkdavau viršutinę dalį. Kurį laiką buvo labai patogu taip. Paskui pasidarė nebepatogu, bet be diržo tik šiek tiek smuko, o dabar jau laabai gerai
ninna parašė:
Laukiu vizito pas ginę, o paskui pas urologą.
LivetaN parašė:
Laukiu vizito pas ginę, o paskui pas urologą.
Jums nėra temperatūros, nepykina?
LivetaN parašė:
Jau bijau.. o ką dabar sako Jums? Pas mane 0,6 rodo.. pas Jus daugiau buvo.?
Nieko, sakė vėl siųsim pas urologą, jei kraujas pasikartos 🙈 pas mane eritrocitai šlapime rašo kaip kaujas, tai įv praeitu nėštumu, tai daugiau, tai mažiau, šįkart buvo jų 4.64
Tetes pukelis parašė:
Sveikos,as po skano man 18+1,grizau namo ziuriu kad sprando rauksle 4.3 mm. Cia gerai,nes daktar nieko nesake,sake viskas gerai.
Tai kad tokiu laiku niekas nematuoja sprando rauksles 🤷♀️ beprasmiska
monsat parašė:
Sveiki, aš prieš keletą savaičių nusipirkau labai panašius, bet tuo metu man jie irgi smuko, tai užsidėdavau paprastą diržą ant džinsų tamprios dalies daugmaž ties …
Negaliu pakęsti diržų, net neturiu jų 😥 abejoju, kad tiek išplatėsiu, nes realiai laaaaabai man plačios, net žingsnio nueiti negaliu, nusmunka iki kelių 🫣