Shinee parašė:
Įdomu kokio ilgio tas šlaunikaukio kaulas, suintrigavo 😀
Vis dar lovoj, pažiūrėsiu kas parašyta, kai atsikelsiu iš lovos, jei užrašė tokį dalyką 😀
Shinee parašė:
Įdomu kokio ilgio tas šlaunikaukio kaulas, suintrigavo 😀
Vis dar lovoj, pažiūrėsiu kas parašyta, kai atsikelsiu iš lovos, jei užrašė tokį dalyką 😀
emmty parašė:
O anuliuotis prikauptos irgi negali jo?jei pvz dbr yra du metai kai turiu prikaupus,išeisiu i dekreta ir grisiu po 2m ,bus praeje realiai jau keturi metai. Nedin…
Zinokit nezinau,bet jus iseikit ju uz ankstesni laikotarpi ir nesianuliuos tikrai. Bent pas mus kai rasom prasyma tai reikia rasyti laikotarpi uz kuri einame atostogu as dirbu per du darbus tai viename eisiu jau nuo kitos savaites atostogu
emma12 parašė:
Gal kuri žino kas yra ir nuo ko rsv vakcina ? Man atėjo sms kad nuo 28 nėštumo sav pasiskiepyčiau. Nuo kokliušo žadu skiepytis o kas čia per vakcina, pirma kart gi…
Mano draugei dare nuo kokliušo,gripo ir covido bet jinai gyvena Airijoje,tai klausiau pas savo ginikologe sakė kad lietuvoi nedaro nuo kokliušo o užsinije daro ir jinai nerekomenduotum daryt tokiu skiepu,paklauskyt pas ginekologe geriau savo🙂
Doville89 parašė:
Man dekretas nuo kovo 1, bet jamu atostogas ir eisiu nuo vasario 17d. Labai laukiu! Darbe susidėliojom darbų perdavimą, kad persiduot iki sausio pabaigos, o po to l…
O sakikyt ,dar nebuvote sodroi? Nes aš panašiai išeinu, atostogu imu nuo vasario 18d. O dekretas nuo kovo 4 d ir ginekologė sakė kad kovo 5d reikia eit į sodra ,o dėl kuo nesupratau
emma12 parašė:
Keista tada kodėl man nei karto tas testas nedarytas, pas midwife už savaitės , reiks pasiklaust
Sveika, as kai laukiausi UK man taip pat niekas nedare sio testo. As net nepamenu ar krauja ziurejo🫣😀 pamenu tik kad slapima tikrino
jekatron parašė:
Mano draugei dare nuo kokliušo,gripo ir covido bet jinai gyvena Airijoje,tai klausiau pas savo ginikologe sakė kad lietuvoi nedaro nuo kokliušo o užsinije daro ir j…
Daro ir tikrai rekomenduoja Lietuvoje skiepytis nėštumo metu nuo kokliušo.
Man dare jau gliukozes testa ,leido gurksneli vandens atsigerti po jo ,is pradziu pykino ,galvojau isvemsiu ,bet pasidėjau ir praejo . Rezultatai geri.
Del klyno man skauda ,ir labai skaudejo , gyd sake cia del prg padidinto kiekio , bet echoskopu patikrino gaktikauli tai su juo viskas gerai ,bwt man jo ir neskauda ,man tatpkoji. Sake man jau nebevattotu tu zvakuciu,skausmas siek tiek sumazejo .
Siandien atsikeliau su galvos skausmu pakausyje ,toks jausmas jog spaudimas .
Judesius vakar slabnai jauciau ,bet jauciau , viena diena duodasi o kita diena taip ramu .
emma12 parašė:
O čia jums lt visoms ta tyrima daro , gliukozės ? Man uk su dviem nėštumais nieko panašaus nebuvo
Aš irgi pirmą kart girdžiu apie šituos tyrimus 😆 bet teks eit, aišku galima atsisakyti, bet man įdomu kaip kas 😊
Briigute parašė:
O man stojantis, verciantis lovoj skauda presa. Bei klubo sanarys atrodo kaip trasketu einant ir toks durimo skausmas.
Netaisyklingai stojatės . Mano ginė klausė ar moku atsistoti , sakė vistiek nemoku , nes naudoju stojantis pilvo raumenis . Negerai sitaip
BožkeK parašė:
Man dare jau gliukozes testa ,leido gurksneli vandens atsigerti po jo ,is pradziu pykino ,galvojau isvemsiu ,bet pasidėjau ir praejo . Rezultatai geri.
Su tuo klynu ir man kazkas neaisku ... keistai nuskambės bet atrodo kad viskas ten ištinę 😀 naktį jau atrodo nebegaliu kaip į WC noriu, nueinu ir atrodo prasieiti kažkas neleidžia, lyg užkimšta būtų 🙈 dvi dienas taip viskas įsitempę , nei sėdėti nei gulėt nepatogu 🤷🏻♀️