Gretuk parašė:
Gavau tokia atmintine, tai priespaskutinis punktas sako, kad vandeni gerti galima
Oi ačiū už foto😀 aš ilgai bandžiau savąjį įskaityti, matyt gydytojai dažai bv pasibaige😀😀
Gretuk parašė:
Gavau tokia atmintine, tai priespaskutinis punktas sako, kad vandeni gerti galima
Oi ačiū už foto😀 aš ilgai bandžiau savąjį įskaityti, matyt gydytojai dažai bv pasibaige😀😀
BožkeK parašė:
10 eur tikrai nebrangu . As mieliau renkuosi vaistinius preparatus ,kadangi jie nors tyrimus praėjęas nesakau ,kad echos blogi
![]()
ka norit pasakyt, kad sitie vitaminai nera praeje tyrimu? supila i kapsules bet ka, ar kaip?
Tiuutea parašė:
😂😂 Geras! Net tas pats lapelis 🤭
_ievute_ parašė:
ka norit pasakyt, kad sitie vitaminai nera praeje tyrimu? supila i kapsules bet ka, ar kaip?
Vaistinis preparatas praeina visus tyrimus , visus aprasymus ,pakuite ir t.t...su maisto papildais paprasciau ,nereikia tiek tyrimu tiek visko ,ir gali beleka ant pakuotes parasyti beto istiesu nezinome ar tikrai ten pvz tiek gelezies
su vaistais labai rimtai visi tyrimai praeina ,ne taip zodi parasysi nepraleis . Bet kaip minejau ir maisto paildai padeda ir nera ju blogu .
BožkeK parašė:
Man neleido gerti vandeni ,bet pykino tai veliau leido gurksni padaryti ,o seip negalima.
Juodu ant balto parasyta kad galima, visos gauna sita lape, jus rasot - negalima 🤦♀️
Sveikos,maciau diskutuojat apie gelezi ir preparatus jos, tai va as antradieni dariausi kraujo tyrimus ir sugalvojau kad reikia feritina dar pasidaryti,tai parejo mano atsakymai tokie,kad vos is koju neisvirtau. Hemoglobinas 117 tai kaip ir gerai siuo nestumo laiku,bet feritinas kritiskai mazas, tik 2,4. Prie tokiu feritino rodikliu jau kaip ir lasintis gelezi reiktu. Problemu su feritinu turiu jau pora metu,tai kiek isbandzius preparatu,vienimtelis ecosh papildas man padejo geriant gydytojos rekomenduotas dvi kapsules iskart. Jis needa nei skrandzio,nei kietina vidurius. Tardyferonas vaistas bet jo salutiniai tragiski.. nesciosioms dar yra tothema gelezis skysta gerti,bet ji tokia bjauri...
Tiuutea parašė:
Bet juk ir rašo , kad jei stažo turit tai ir gausit tiek vienus tiek kitus pinigėliusaišku dirbdama būčiau didesnes išmokas gavusi , bet tam darbe kur aš dirbau…
Prisimenu jūsų išėjimo iš darbo istoriją, o dar jei ir sunki pradžia buvo, tai tokiais atvejais džiugu, kad yra galimybės prasitęsti išmokas.
Žinoma, kad negausime tiek kiek dirbant, bet vis šis tas man nemažai dar darbo mėnesių papuls skaičiuojant, tai nesinori prarasti.
Gretuk parašė:
Juodu ant balto parasyta kad galima, visos gauna sita lape, jus rasot - negalima 🤦♀️
Va dabar kaip tik laukiu kol paims po 2 val krauja , tai neleido gerti vandens tyrimo metu, tik sakė galiu biški atsigerti iškart kai išgėriau gliukozę ir viskas daugiau negalima. Tokio lapelio man nedavė.
Tiuutea parašė:
Tarp kitko užt konsultantė man ir pasake kad pasiimčiau biuletenį jog prasitęstų išmoka nedarbotik tiek kad susiklostė viskas taip jog jau sėdėjau su galimo per…
Smagu, kad gera konsultantė papuolė. Aš apskritai gal 2-3 kartus tik telefonu kalbėjau su savo, neturiu gyvų susitikimų.
Ačiū, kad iškėlėt šį klausimą, susisiekiau su Sodra ir einu skaičiuotis kaip teisingiau pasielgti 💸💰😁
O už jus laikau kumščius, kad su gydytoja pavyktų susitarti dėl tų kelių dienų 🙏
Aidana parašė:
Smagu, kad gera konsultantė papuolė. Aš apskritai gal 2-3 kartus tik telefonu kalbėjau su savo, neturiu gyvų susitikimų.
O ka jūs norit teisingiau pasielgti?🧐 na o man abejoju ar kas gausis nes visur kiek žiūriu parašyta jog į dekretą išleidžiama ne anksčiau 30sav 😞 bus kaip bus 🙂