Sveikos merginos, norėjau paklaust ar gali būti kad laukiuosi bet testas dar nerodo? Paskutinės mėnesinės buvo rugpjūčio 1 diena, ir iki dabar nėra jų, programėlėje rodo kad vėluoja jau 6 dienos, programėlę naudoju nuo 2019m, ir visada parodo taisyklingai kada bus mano dienos, niekada neklaidina, esu labai kūda, ir kažkas su pilvu negerai, kai pasilenkiu į šoną, kažkas didelio apvalaus nukrypsta į tą pusę, jei pasilenkiu į kitą pusę, tada į tą pusę tas kažkoks apvalus nežinau net kaip įvardinti nukrypsta, ir galvoju ar galiu lauktis ar čia cysta kokia gali būti? Anksčiau to aplavalaus burbuliuko ar kaip įvardinti nežinau, nepastebėjau kad būtų.. o dabar ryškiai matosi tas burbuliukas kai pasilenkiu į šoną, kaip minėjau esu labai kūda, prieš tris savaites pasidariau visus tyrimus, ir esu sveika tik Iron labai nukrites, ir pradėjau gerti tabletes, kad pakelčiau jį.. dariausi testų ankstyvųjų, kur 6-šios dienos iki mėnesių, bet po kokių 30 min atsiranda labai labai labai labai neryški antra juostelė..
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus