spogee parašė:
Sveiki
Atėjau pasidalinti savo istorija ir ikvpėti daugiau vilties pirmo vaiko laukiau…
Sveikinimai, abibraukti testai kokius pirkote reiktų man jau nusipirkt.
spogee parašė:
Sveiki
Atėjau pasidalinti savo istorija ir ikvpėti daugiau vilties pirmo vaiko laukiau…
Pukute27 parašė:
Žalią pirkus esu iš gintarinės vaistinės, ankstyvasis nt. 5.99
Sveikos, kaip jaučiatės? Pirmadienį turiu vizitą pas gydytoją, tikiuosi patvirtins, kad galiu jungtis į grupę fet atliktas 08.12. Man vakarais pareina malonumai: svaigsta galva, erzina kvapai, kyla šleikštulys, naktį pila prakaitas. Krūtinė pabrinkus, bet labai didelio jautrumo nejaučiu. Šiek tiek neramina, atrodo turėtų būti skaudi ir viskas 🫣
Pukute27 parašė:
Man atrood kad tokie, tiksliai neatsimenu
Sveikos, siandien buvau priemine, nes labai pilva skauda, nebuvus dar pirmam vizite. Paskutines mm liepos 30d, ginekologe apziurejo ir buvo tuscia puslele, sake nesinervuot, tiesiog veliau galejau pastot, liepe ryt pasidaryt progesterona, man baisu, kad gali nieko ir nebut taip, savo labai anksti jau 5 sav maciau pirmagime
Gretakuz parašė:
Sveikos, siandien buvau priemine, nes labai pilva skauda, nebuvus dar pirmam vizite. Paskutines mm liepos 30d, ginekologe apziurejo ir buvo tuscia puslele, sake nes…
Bet pūslytę jau matė, o mažuliuko kad nesimatė normalu, anksti dar. Mano irgi nematė užvakar. Pasidarykit progesteroną, blogiau nebus
Gretakuz parašė:
Sveikos, siandien buvau priemine, nes labai pilva skauda, nebuvus dar pirmam vizite. Paskutines mm liepos 30d, ginekologe apziurejo ir buvo tuscia puslele, sake nes…
Identiškai man šiandien. Liepos 30 paskutinės mm ir šiandien stiprokai skauda nugarą ir pilvą. Teplioja šiek tiek rožiniu krauju. Pas gyd tik rugsėjo 23🫣
Baubukas123 parašė:
Gavau šiandien dienos atsakymus.
Pirmadieni Buvo
Jeigu neklystu, bet nuo 1000 jau nedvigubėja skaičiukai