Rug8 parašė:
Sveikos mamytes, klausimas. Ar gerai auga HCG. ?
Pirmadieni buvo 102, o treciadieni 303. Tyrimus darau ryte. Dabar rytoj dar vaziuo…
Kiek buvo dpo kai pirmą kartą darėtės hcg?
Rug8 parašė:
Sveikos mamytes, klausimas. Ar gerai auga HCG. ?
Pirmadieni buvo 102, o treciadieni 303. Tyrimus darau ryte. Dabar rytoj dar vaziuo…
Adagioo parašė:
Zinokit nezinau 🫢😁 mano ciklas nereguliarus. Svyravo tarp 28 ir 40dienu. Bet as jau po pirmo gimdymo, turiu mergyte 1,8.
Dabar buvau pas gydytoja rugpjucio 28 diena, sakau norim antro, kad atejau parikrinimui, daktare parikrino ir sako kad greitai bus menesines. Na as ir isejau galvojau prasides jau greit. Bet menesiniu net ir nebuvo, bet mes planavom toliau. Ir ziuriu dabar sestadieni pamaciau vaiduokli, o skaitmeninis rodo 1-2 sav. Tai nuvaziavau pirmadnieni ir treciadieni kraujo tyrimus padaryti kad tikrai zinoti. Tai vat tokia istorija🫢😁 dabar pas gydytoja tik pormadieni. Todel ir nezinau kiek savaiciu gali but tiksliai ir kaip skaiciuos, nes turbut uzvelavo ovuliacijq
Rug8 parašė:
Zinokit nezinau 🫢😁 mano ciklas nereguliarus. Svyravo tarp 28 ir 40dienu. Bet as jau po pirmo gimdymo, turiu mergyte 1,8.
Geras!!!!! Kokia faina istorija!!!!❤️❤️❤️
Aš pergyvenu biški, kad hcg mažas. Antradienį dariausi, buvo 17dpo. Tai hcg tik 93.. ryt eisiu vėl priduot kraują. Kiek skaitau visur, tai daugumai žymiai daugiau jau tokiu laiku buvo🤷♀️ nu bet aišku, visi organizmai skirtingi. Nt ryškūs, papuliai beproto skausmingi, vis pamaudžia tai pilvo apačią, tai šoną. Turėtų viskas ok būti
Adagioo parašė:
Geras!!!!! Kokia faina istorija!!!!❤️❤️❤️
Aš pergyvenu biški, kad hcg mažas. Antradienį dariausi, buvo 17dpo. Tai hcg tik 93…
Aciu! 🩷🩷✨ o kaip su progesteronu ? Man buvo pirma karta 50 dabar nukrito iki 40. Tai paprasiau daltares zvakuciu.. nes pirma nestuma vartojau iki 16 sav. Tai patikrinkit progesterona butinai. Ir taip aisku gal ir pas jus ovuliacija pavelavo, visko gali but🩷✨
Rug8 parašė:
Aciu! 🩷🩷✨ o kaip su progesteronu ? Man buvo pirma karta 50 dabar nukrito iki 40. Tai paprasiau daltares zvakuciu.. nes pirma nestuma vartojau iki 16 sav. Tai patik…
Negalėjo pavėluot, nes nesimylėjom poto apsirgęs buvo vyras gan smarkiai prg nedariau. Reiks ryt pasakyt, kad ir hcg ir prg padarytų
Adagioo parašė:
Negalėjo pavėluot, nes nesimylėjom poto apsirgęs buvo vyras gan smarkiai prg nedariau. Reiks ryt pasakyt, kad ir hcg ir prg padarytų
Aa supratau. Bet butinai padarykit. Nes gal truksta
Rug8 parašė:
Aa supratau. Bet butinai padarykit. Nes gal truksta
O kiek turėtų būti kaip minimum?
Adagioo parašė:
O kiek turėtų būti kaip minimum?
Ziurint kur darot. As antejoj, tai ten minimaliai 30
Rug8 parašė:
Ziurint kur darot. As antejoj, tai ten minimaliai 30
Ir aš antėjoj