Jurintaaa parašė:
Gal kartais sakė koks gimdos gleivinės storis? 🙂
Ne bet sakė kad stora ir matosi tikrai pasiruošusi priimti vaikelį. Sakė jei būtų negimdinis ar nesivystantis būtų plona gimdos gleivinė
Jurintaaa parašė:
Gal kartais sakė koks gimdos gleivinės storis? 🙂
Ne bet sakė kad stora ir matosi tikrai pasiruošusi priimti vaikelį. Sakė jei būtų negimdinis ar nesivystantis būtų plona gimdos gleivinė
Adagioo parašė:
😦 o geras, jau būčiau tikrai įsitikinus, kad nesivystantis. Atsiprašau, kad taip iškart neigiamai parašiau... labai džiaugiuosi dėl jūsų 🥹❤️
Jūra. parašė:
😦 o geras, jau būčiau tikrai įsitikinus, kad nesivystantis. Atsiprašau, kad taip iškart neigiamai parašiau... labai džiaugiuosi dėl jūsų 🥹❤️
Tai ir aš taip galvojau! O va pasirodo kaip... ir išvis subarė kam tuos hcg ar prg darausi. Sakė jei nėra buvę jokių persileidimų ir pan ir gyd nieko neįtaria, tai nereikia jų darytis, nes tik sau streso prisidarom. O visom skirtingai auga tie skaičiukai
Sveikos, ir aš stoju į jūsų gretas, mm vėlavo pora dienų, pasidarius testą net nepraėjus minutei jau dvi ryškios juostelės, sekančią dieną pakartojau testą-tas pats😃 pagal skaičiavimą 5sav. Pirmadienį eisiu pas ginkeologę, tai pirmas mano nėštumas, gal galit paaiškint plačiau apie kraujo tyrimą, apie kurie tiek čia rašote, ar jį būtina atlikti ir kada? 🌸
Adagioo parašė:
Bet kaip gerai, kad atvariau! Aišku dar neaišku kaip kas. Bet sakė šiai dienai pagal nėštumo dydį viskas ok ir jai atrodo, kad viskas čia puikiai bus. Bet nusiramin…
Ir matys 🥰 viskas bus gerai ir tik pozityvios mintys ❤️
Lila parašė:
Ir matys 🥰 viskas bus gerai ir tik pozityvios mintys ❤️
Tokios ir yra dabar❤️
Adagioo parašė:
Tai ir aš taip galvojau! O va pasirodo kaip... ir išvis subarė kam tuos hcg ar prg darausi. Sakė jei nėra buvę jokių persileidimų ir pan ir gyd nieko neįtaria, tai …
Bet gerai, kad pasitikrinot, dabar pati nusiraminot🙂 labai linkiu stipraus žirniuko🙂