Irvutė parašė:
Aš jau po apžiūros, viskas gerai, širdelė plaka ❤️ tik pagal hcg skaičiuojant atgal dalinant iš 2 gyd paskaičiavo apie 9 savaites, aš pati apie 8, o pagal echo 6 🤷…
O mm paskutines?
Irvutė parašė:
Aš jau po apžiūros, viskas gerai, širdelė plaka ❤️ tik pagal hcg skaičiuojant atgal dalinant iš 2 gyd paskaičiavo apie 9 savaites, aš pati apie 8, o pagal echo 6 🤷…
O mm paskutines?
Ayta parašė:
O mm paskutines?
Mano nereguliarios, o si men kaip tik nesekiau ov 🙈 08.18 😅
Irvutė parašė:
Mano nereguliarios, o si men kaip tik nesekiau ov 🙈 08.18 😅
Mano ir buna uzsitesia ciklas, o paskurines mm 08.24, pagal echo siandien 8 sav+3d, pagal skaiciavimus buvo 6 dienom daugiau paskaiciuota 😊 gimdymo data tiksliai kolkas nenurodyta, bet siandien skambino is gyd kabineto, ketvirtadieni einu pas akusere, trauks i iskaita sake jau ir skaiciuos, tai ziuresim 😁
Lila parašė:
Mano ir buna uzsitesia ciklas, o paskurines mm 08.24, pagal echo siandien 8 sav+3d, pagal skaiciavimus buvo 6 dienom daugiau paskaiciuota 😊 gimdymo data tiksliai ko…
Mane irgi sakė įtrauks apie 10 savaitę. Paskyrė dabar du vizitus kas dvi savaites. Mane šiek tiek neramina, nes aš nors ir nesekiau ov labai, tačiau jaučiau krūtinės skausmą po ov.. gana stiprų, poto jis atslūgo ir aš visą sav laukiau mm, kol prisiruošiau testą pasidaryt 🤔 planavom kelti šaldytus embrionus, todėl buvo aktualu pirma ciklo diena, stebėjau, kad savaitgalis neišpultų. O dabar pagal echo šiandien 6sav ir 0d. Tai ov turėjo įvykti maždaug spalio 5-6 dienom, bet aš 5-6 jau laukiau mm, nes man kaip tik atslūgo krūtinė tą savaitgalį ir visą savaitę smarkiai sumažėjo jautrumas 🤔 nu dabar lauksiu labai vizito po 2 savaičių, lad pažiūrėt ar augimas yra geras 🙏
Onelove1 parašė:
O gal galit prideti i privacia grupe mane?
Pridekit ir mane i privacia grupe, jei tokia yra su pirmu vaiku labai smagu buvo privacioj bendrauti
Irvutė parašė:
Pridekit ir mane i privacia grupe, jei tokia yra su pirmu vaiku labai smagu buvo privacioj bendrauti
Paieskoj suraskit birželinukai 2025
Solis parašė:
Aš tai pastebėjau, kad man kaip ir su pirmu nėštumu sunku ištverti ilgesnes keliones automobiliu, pradeda mausti pilvo apačią. Čia gal užsiliūliuoja pilvas, jame ra…
Man visą dieną išsedėt ofise sunku, irgi pavargsta atrodo pilvas 🙈 nors dar tik 6-7 sav
Solis parašė:
Aš tai pastebėjau, kad man kaip ir su pirmu nėštumu sunku ištverti ilgesnes keliones automobiliu, pradeda mausti pilvo apačią. Čia gal užsiliūliuoja pilvas, jame ra…
Man pačiai vairuojant labai nepatogu pasidaro, būna net išlipant suskausta pilvą.
Na merginos ar daug priaugote svorio nuo nėštumo pradžios? Aš asmeniškai 3kg, bet jaučiuosi kaip kokių 10 kg būčiau priaugus, tokia išsipūtus kaip balionas, papai vos telpa į staniką :DDD Su pirmu nėštumu priaugau 37 kg, šįkart jau tiek nebus manau, nes šiaip daugiau sveriu, nei su pirmagime (+10kg)