Doville89 parašė:
Elona Tvaronavičienė, o jus kas?
Laima Saltonaviciene
Doville89 parašė:
Elona Tvaronavičienė, o jus kas?
Laima Saltonaviciene
BožkeK parašė:
Laima Saltonaviciene
Ir kaip? Aš ją pasižymėjus juodajam sąraše vakar ėjau per vgn gydytojus, ir žiūrėjau atsiliepimus, tai būtent Laimos buvo prasčiausi. Bet čia kaip visada - individualu. Aš pas Šklėrių nenorėčiau, nes pirmą pas jį gimdžiau, nepatiko jo humoras ne vietoj ir ne laiku
Tiuutea parašė:
Aš senai planuoju jį gamint , bet vis pabijau kad nesigaus 🫣
labai nesunki is tikruju, as irgi galvojau, kad bus sunkiau.
Doville89 parašė:
Matau apie džiovykles kalbat. Aš turiu baimę dėti leliuko rūbus į džiovyklę, baisu kad susitrauks po kelių džiovinimų.. ar nuo programos labiau priklauso ar nuo rūb…
man tai dzin, kad susitraukia, nes as neisivaizduoju kiek tureciau visko dziovint (net radijatoriu nera) ir kokie nemalonus drabuziai butu. kai pradedi su dziovykle draugaut tai nebegali liest pvz ranksluosciu neispurentu...nera kelio atgal 😀aisku ispuikimas jau gaunasi, bet tas pojutis...
ir dar del dziovykles tai ziauriai gerai kai turi gyvunu. mes turim labradora, ziauriai seriasi, tai kiekvienu skalbimu pilna puku ir suns plauku issiminis to filtro dziovykles. pas mus su slanga padaryta, tai net vandens nereikia ispilti, bet kai bute su vandens ispylimu buvo, tai irgi nieko sunkaus.
anne parašė:
man tai dzin, kad susitraukia, nes as neisivaizduoju kiek tureciau visko dziovint (net radijatoriu nera) ir kokie nemalonus drabuziai butu. kai pradedi su dziovykle…
Taip, tiesa aš galvoju gal.dar nuo programos priklauso.. funkcijų ne viena, o mes visada tik vieną naudojam
BožkeK parašė:
Mes turime AEG 9 serijos , geriausias pirkinys ,ypac ziema gerai, vaiko drabuzius dziovinu ,nei vienas ne susitraukė, dar pukelius surenka ir nera labai glamzyti …
Ačiū labai, reiks pasidomėti ir šia
Doville89 parašė:
Ir kaip? Aš ją pasižymėjus juodajam sąraševakar ėjau per vgn gydytojus, ir žiūrėjau atsiliepimus, tai būtent Laimos buvo prasčiausi. Bet čia kaip visada - indiv…
As visa nestuma lankausi pas ja ,tiesiai sviesiai viska pasako man jinai normali , visada ko paprasai paziuri ,negaili echoskopu
jei pvz kazkas blogai pasiskambini, tai iskart ir priima ,sako vaziuok .
Jo apie ta gydytoja girdėjau, jog pas ji juodas humoras, bet mano pazystama dirba gimdykloje ,tai sake gerai pas ji gimdyti ir dar Širsinaitiene na ji rekomendavo .
Popsas parašė:
Jums su pirmu nestumu buvo cholestaze?
Su antru bet su šituo nėra kraujo acakimai geri 🙂