Mergelytė parašė:
Praneskite ką sakė priimamajame ? Ar guldė ar ne ,nes man irgi labai dažnai kietėja pilvas bet su nugaros ir pilvo apačios maudimais 🫢 ir tempia pilvą į apačią laba…
Man irgi taip buna beveik kiekviena vakara
Mergelytė parašė:
Praneskite ką sakė priimamajame ? Ar guldė ar ne ,nes man irgi labai dažnai kietėja pilvas bet su nugaros ir pilvo apačios maudimais 🫢 ir tempia pilvą į apačią laba…
Man irgi taip buna beveik kiekviena vakara
Labas, gal pasidalinsit savo patirtimi😄 Pirmas nėštumas, šiandien pagal mm 35sav., pagal echo 37sav. Visada pilvas buvo vienodas, nuo vakar pastebėjau, kad apačia tabaluoja kaip pūslė su vandeniu, o viskas kas virš bambos taip kieta, kad neina nei paspausti. Tai ar čia vaikas taip pakeitė padėtį ir dabar įsikūrė aukštai ar čia vykti pas gydytoją?😄
Ežiukėė parašė:
Gyriaus gyriaus, kad viskas gerai, o ginė liepė į priėmimą važiuot 😅 užsiminiau, kad būna kietėjimai pilvo, tai lbj išsigando ji. Sako būtinai reik kaklelį matuot, …
Laikykitės, praneškit, kaip sekėsi
s1m0n4 parašė:
naudojau tepaliuka
o kokį?
greatG parašė:
Sveikos, o kam nors yra viduriavimas? Galima kazka gerti nuo jo? nes jau antra diena kankina sitas🥲
man buvo, geriau nuo viduriavimo smecta.
hyonic parašė:
Kaip kovojat su svoriu? Man kazkokia tragedija dar du mėnesiai iki gimdymo o jau priaugau 13-14kg kaip galiu priaugti sake gydytoja maks 16kg. Nesuprantu dabar jau …
As viska ka suvalgau veduosi i myfitnesspal. Uzsistacius 1800-2000kcal per diena. Priaugau beveik 10kg. Nors 1800kcal pries nestuma buvo mano deficitas. 2200 svoris stovedavo vietoj. Plius sportuoju 3-4k per savaite su svoriais vis dar. Nors atseit treciam trimestre gali daugiau suvartori kcal, Svoris vis tiek auga, po 1kg kas dvi savaites. Manau tureciau nevirsyti 16kg. Stengiuosi surinkti bent 100g baltymu per diena. Angliavandeniu neriboju. endokrinologe sake nestumo metu negalima riboti angliavandeniu, net ir turint gestacini. Nes dalis angliavandeniu turi eiti vaikui.
Reina09 parašė:
Dėl pilvo kietėjimo liepė važiuoti į priėmimą? Man tai sakė jei sumažės judesių ar gimdymas prasidės tik tada važiuoti, dėl kietėjimo pilvo tik sakė daugiau ilsėti…
Nu taip, bevažiuojant skausmas atsirado apačioj dar. Tai nusprendė guldyt. Lašina dbr
Mergelytė parašė:
Guldė. Man sakė maži skausmai negerai, nes gali iššaukt priešlaikinį, todėl dbr lašina skysčius ir po to nuo skausmo lašins, kad nebūtų jo
Ežiukėė parašė:
Guldė. Man sakė maži skausmai negerai, nes gali iššaukt priešlaikinį, todėl dbr lašina skysčius ir po to nuo skausmo lašins, kad nebūtų jo
Eina sau nu laikykites o kaip su judesiukais jaučiat stiprius nes man kai įsiremia visą pilvą skaudėti pradeda
Mergelytė parašė:
Eina sau nu laikykites o kaip su judesiukais jaučiat stiprius nes man kai įsiremia visą pilvą skaudėti pradeda
Jaučiau stiprius, kol matavo, nes ant nugaros gulėjau. Tai sakė makaluojasi labai, bet panelė sėdi pastoviai.. dbr ant šono guliu, tai kartais jaučiasi krustelėjimai 😅 sakė pasilaikys per savaitgali. Dar dėl perštėjimo išrašė ginė žvakutės, šnd pirkau, tai klausiau ar galima, sakė daktarė pasakys vėliau 😅 tikiuosi leis, nes išprotėt baigiu 😂