emmty parašė:
O čia tik tos kurios turi problemų su regėjimu turi eiti ar visos?
Su pirmais vaikais siuntė, dabar ne, tai ir neėjau.
emmty parašė:
O čia tik tos kurios turi problemų su regėjimu turi eiti ar visos?
Su pirmais vaikais siuntė, dabar ne, tai ir neėjau.
Shinee parašė:
O merginos, ėjot pas okulistą, kad patikrintų, ar galit gimdyt gimdymo takais?
Aš buvau nes 15 metų su lešiais kontaktiniais esu arba akiniais
Tetes pukelis parašė:
Pristatau Hubertuka🥰
2025-04-24
Nuosirdus sveikinimai!!! 🥰lengvo atsistatymo 🫶
Aciu labai visoms uz sveikinimus🥰 nieko nesiskatinau pati,buvo eiline diena tik 4 val.ziauriai sueme nugara,nuejau i tuoaleta ir pradejo laseti vandenys,vare tikrai neblogai. Nulekem su vyru i priimamaji,buvo 2 cm. Nulydejo i gimdykla,pasitaike labai gera akusere,metuose ir tikrai kaip mama. Kadangi turiu isvarza,norejau epiduro,nes del darytos konizacijos ir isvarzos pasake nedarys CP. Bet musu geroji akusere vis tikino,kad nesigainciau sveikatos,kadangi mano isvarza didele,o leidziant epidura pasekmes ne kazka. Ji pasake suleisiu tau ,,sampano,, pamatysi iki 11 val.pagimdysi. sutikom,pavare ,,sampano,, apsvaigo galva,biski atleido☺️tada leido i vonia. Du kart vemiau,vonioj vemdama pradejau stumti,greit istrauke ir prasidejo gimdymas. Kirpo nes pastrigo mazylis per pecius.
Valgo mazylis gerai,priespienio yra🥰
Sunkoka tik kad siuta,bet jauciuosi pati gerai. Nuo vandenu nubegimo iki pagimdymo truko 5 val.
emma12 parašė:
Na va ir aš ligoninei , su kateteriais , skatins. Pradės nuo vandenų nuleidimo . Bijau kaip nzn kas
Kazkas nutiko kad taip greitai cia jus vis del to nusprende supakuot?
emma12 parašė:
Na va ir aš ligoninei , su kateteriais , skatins. Pradės nuo vandenų nuleidimo . Bijau kaip nzn kas
Sėkmės, tikiu, kad greitai ir sklandziai praeis 🙌 laikykitės
emma12 parašė:
Laikykites, kaip man mama sakė, mamos viską gali 🥰
emma12 parašė:
Sėkmės, kad viskas greitai ir neskausmingai