22edita parašė:
Prisiduodam dukrytė Evelina, gimė šiandien 13:45, ūgis 55cm ,svoris 3255g. Gimdžiau pati.
Sveikinu❤️
22edita parašė:
Prisiduodam dukrytė Evelina, gimė šiandien 13:45, ūgis 55cm ,svoris 3255g. Gimdžiau pati.
Sveikinu❤️
viiva parašė:
Aš irgi nuotraukų turiu nedaug, be to, pas mane nedidelis pilvas tai nemanau, kad matysis, bet tiesiog lengviau kvėpuoti pasidarė, iškart pagalvojau, kad čia jau tu…
Man dar tikrai niekas nenusileido, pasilenkt negaliu nes sonkaulius remia. Tai laukiu to palengvejimo kvepuot🙏
Mergelytė parašė:
Vyriškis nepamenu pavardės neaukštas žilas bet ne Domarkas ir ne Anužis juos pažystu o šito nelabai tai negaliu pasakyti tik labai įdomiai jis man sako vienas vos c…
Tai jo tada pirstai kaip godzilos kad vienas 2cm uzima?🙄nu taip jau buna kai pirstais matuoja o sako cm. Kiekvienas daktaras turi žinoti kiek jo pirstu kiek yra cm ir nebalamutinti moteru 😵💫
22edita parašė:
Sveikinimai 🥳 lengvo atsigavimo 🌸 kaip gimdymas praejo? Ar prasidėjo saremiai ar vandenys nubego?
Mergelytė parašė:
Vyriškis nepamenu pavardės neaukštas žilas bet ne Domarkas ir ne Anužis juos pažystu o šito nelabai tai negaliu pasakyti tik labai įdomiai jis man sako vienas vos c…
S. Kiburtas bus, nieko gero.
22edita parašė:
Sveikinimai!!! 🌷🌷🌷🥰🥳
22edita parašė:
Sveikinimai!
emmty parašė:
Tai gal tas Šuklys čia kur FB buvo skandalas prieš gera mėnesį ir dešimtimis moterų skundėsi juo..
Net nežinau gal
22edita parašė:
Sveikinimai 🩷🩷🩷
Ketvirtadienį ginekologė prigasdino, kad gimdos kaklelis pilnai pasiruošęs gimdymui, minkštas, atsivėrimas 1.5 cm, vandenų šiek tiek sumažėjo, tad galimai per artimiausias dienas pagimdysiu... 🙄 Dvi dienas sėdėjau kaip ant adatų, laukiau sąrėmių... Šiandien kažkaip gausiau nei įprastai išskyrų pasirodė, judesių sumažėjo, vakare nuvykau į Santaras dėl viso pikto pasitikrinti, nes gal kartais ten ne išskyros, o vandenys prateka... 😳 Bet tyrimai geri, Santarų ginekologė patikino, kad tikrai dar galiu sulaukti termino. Apsidžiaugiau, nes labai noriu gegužės mėnesio vaiko 😊 balandį šeimoje ir tarp draugų ir taip daug gimtadienių 🙄